RaveN Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 dei je kreten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Ophodjenje je skroz ok, i ja njega tretiram kao budalu, i ne ocekujem nista drugo od njega. Decko failuje na toliko nivoa da je to uzas. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 decko pitao prosto o studiranju na daljinu na ekonomiji, a opet dogurasmo do jebenog php. Pa dobio je odgovor za to jos pre 2 strane kakve ima veze :) welcome to rur. :) e da kad smo vec dogurali do php... oce ortak da zavrsi neki IT ili tako neko djubre koje je tu i tamo dobro placeno pa me zanima sta i gde i kako (vidjao sam razne kurseve ali mi je nejasna sva ta IT terminologija ) Iz mog iskustva ne trazi se ni faks ni sertifikat vec adekvatno znanje, kod mene u firmi se prima tako sto dobijes test projekat koji uradis i ako si ga uradio kako treba, primljen si. Tako je i u vecini drugih firmi, realno ima ljudi koji imaju sertifikate pa opet nemaju pojma. istina... moja keva trazila posao posto joj se firma raspala... i dodje ona na razgovor... odma razgovor na engleskom... i pokazi sta znas u wordu itd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 sta je it ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 sta je it ?:D Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Mene samo zanima odakle ti muda da coveka starijeg, iskusnijeg od sebe nazoves "decko" i "neuk"? U svom tom silnom iskustvu u toliko mnogo oblasti zapostavio si osnovnu kulturu. To sto je stariji ne menja cinjenicu da je neuk i da natura svoje misljenje koje je neosnovano sasvim, niti se bavi ovim poslom kojim se ja bavim niti zeli da se bavi a razume se u to bolje od mene koji radim godinama, manite me tih fora osnovna kultura i tome slicno, ja njega u zivotu nisam vredjao na forumu niti sam bilo kome na forumu govorio da je debil, retard i sl. a to su mnogi radili ovde pa nisam video da ih opominjes. Ja ne znam odakle njemu muda da mene koji sam se zaposlio tako ubedjuje da se tako ljudi ne zaposljavaju, a pritom omalovazava bilo sta sto ja kazem i onda jos neko dodje i kaze meni kako sam nekulturan, a ja za njega nista ruzno nisam rekao :) A to sto fatso misli da sam budala pa dobro :) to dovoljno govori o coveku koji svoje misljenje o nekome zasniva po ponasanju na RUR forumu. Decko failuje na toliko nivoa da je to uzas. Haha vazi ti znas :) oce ortak da zavrsi neki IT ili tako neko djubre koje je tu i tamo dobro placeno pa me zanima sta i gde i kako (vidjao sam razne kurseve ali mi je nejasna sva ta IT terminologija ) Ima vise puteva ali ono nek zavrsi faks ako hoce, moze RAF eto ali mora najvise sam da radi jer svi traze coveka koji zna prakticno da radi i da sljaka kako bi se odmah prilagodio poslu, samo rad i rad to ti je recept, nema tu puno mudrosti samo sljakas programiranje ti je zanat. Edited July 7, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Imas 21 godinu a seres ko da si kod guru od 55 Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 P;us je par puta ovd pwnowan (znanjem) od mohija i sa1nta, no nema veze. Vidis momcino, nikad ja tebi nisam nesto rekao za programiranje (tu zbilja jesam neuk, doduse ne toliko kolko bi zeleo) nego za opste stavove i uzasnu nadmenost. Samo se vrati na pocetak petlje gde kazes da se ceni samo znanje (naravno). Ali kako neko ko nije tako dobar arijevac kao ti stekne to znanje? Praksom i prvim poslovima, jel tako? Kako neko da stekne praksu i prvi posao ako nije dovoljno arijevac da ga ti zaposlis? Mora da ima neku pozadinu. Zar ne? I tu dolazimo do vrednovanja diploma/cega vec. Ali ne , ti si nonsalantno na pitanja o ekonomskom faksu odgovorio kako se ceni samo ono sto ti znas, i blabla. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 P;us je par puta ovd pwnowan (znanjem) od mohija i sa1nta, no nema veze. Vidis momcino, nikad ja tebi nisam nesto rekao za programiranje (tu zbilja jesam neuk, doduse ne toliko kolko bi zeleo) nego za opste stavove i uzasnu nadmenost. Samo se vrati na pocetak petlje gde kazes da se ceni samo znanje (naravno). Ali kako neko ko nije tako dobar arijevac kao ti stekne to znanje? Praksom i prvim poslovima, jel tako? Kako neko da stekne praksu i prvi posao ako nije dovoljno arijevac da ga ti zaposlis? Mora da ima neku pozadinu. Zar ne? I tu dolazimo do vrednovanja diploma/cega vec. Ali ne , ti si nonsalantno na pitanja o ekonomskom faksu odgovorio kako se ceni samo ono sto ti znas, i blabla. Ajmo polako, za ekonomiju sam odgovorio ono sto je bilo pitanje onoga ko je postavio temu i na to je dobio odgovor posle je tema otisla u potpuno trecem pravcu, dalje ja pricam za svoj posao znaci ono sto ja radim, ja sam se zaposlio po preporuci kao sto sam i ja zaposlio neke svoje ljude u firmu i za to se verovali ili ne dobijaju pare, tzv. referal bonus, cudni ti Ameri daju ti kintu sto preporucis nekoga da zaposle. Znanje stices radom, mozes i sam da radis, programiranje ti je zanat kao i svaki drugi kako znas programiranje zavisi od majstora od koga ucis i koliko posvetis vremena i truda da taj zanat ispeces, tako se spremas za posao znaci samo rad. Ja inace uopste nisam nadmen ali to mi je kul ovde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) Jel sad epic? ? Nije jos? To sto je ovo forum, i to da li je (a JESTE) u pravu, ne menja slucaj da si tukan.Sacu nadjem sliku, evo BMK Edited July 8, 2008 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Ajmo polako, za ekonomiju sam odgovorio ono sto je bilo pitanje onoga ko je postavio temu i na to je dobio odgovor posle je tema otisla u potpuno trecem pravcu, dalje ja pricam za svoj posao znaci ono sto ja radim, ja sam se zaposlio po preporuci kao sto sam i ja zaposlio neke svoje ljude u firmu i za to se verovali ili ne dobijaju pare, tzv. referal bonus, cudni ti Ameri daju ti kintu sto preporucis nekoga da zaposle. Bio sastanak radnickog saveta gde su delili stanove. I javi se Mile za rec i kaze :" jebote, imam zenu i dvoje dece a vec 10 godina se guramo u garsonjeri! Pa jel to pravilno ljudi??" "Nije Mile", kaze direktor, "evo tebi dvosoban stan" Javi se sledeci Laza. "Zena, tasta, troje dece a guramo se u suterenu! Pa ljudi jel to ispravno??" "Nije Lazo, evo ti trosoban stan" Javlja se ciga :" abre, 7 malji deca, zena kurvestija, majka, baba, zet sa 5 deca...za zivimo svi u šupu!! Pa jel to pravilno??" "Nije cigo, pravilno je u šupi" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 upao sam na samofinansiranje.. ne znam da li da se radujem ili ne:S Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Gari, ti si pravnik koji radi kao programer? Pravnik koji radi kao programer? Kako to moze bre? U drugom timu imamo coveka koji je zavrsio filozofiju pa radi kao programer. @fatso mozes ti to i bolje, nemoj te copy paste fore molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 de1 sine, seresh preporuka je ok, al' nemaju svi jebenu preporuku da bi se zaposlili.. :) i retko koja firma ti da projekat da radish, vec gulish 15 dana neplaceno trial period pa ako valjash, primljen si.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) Ima i takvih ali nisu sve takve, to je sve stvar na sta naletis ima svega. Edited July 8, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts