voodoo_ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Sa tim procesorom i grafičkom više od giga rama ukupno ti ne treba, tako da dokupi samo još 512 MB DDR1 i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Sa tim procesorom i grafičkom više od giga rama ukupno ti ne treba, tako da dokupi samo još 512 MB DDR1 i to je to. Bilo koje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 845P ploča je u pitanju, ne bi trebalo da bude problema. Ako si iz Beograda, uzmi u Imtelu, oni daju sedmodnevnu money back probu ako memorija ne radi s pločom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 845P ploča je u pitanju, ne bi trebalo da bude problema. Ako si iz Beograda, uzmi u Imtelu, oni daju sedmodnevnu money back probu ako memorija ne radi s pločom... tnx, to cu i da uradim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 izbrisao sam sinoc wow popizdeo sam nesto nvm.. i danas narezem od druga vec instaliran wow kod njega.. i prekopiram sve kod mene u d/programfiles/world of warcraft, i sledece sto se pojavi kada udjem u wowu je : http://www5.speedyshare.com/data/543515245...08%20015138.jpg i ranije sam tako samo prekopirao wow i bilo je ok... ima li neko ideju o cemu se radi? i btw kada krene loading, na sredini negde izadje crittical error kao kalimdor nesto bla bla.. znam da nije u redu da se tako wow isntalira/kopira ali znam da je pre radelo ok.. ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts