voodoo_ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ma imam ja dva novčanika i to kožna, al preveliki su mi. A leti idem u gaćama ionako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 tako i ja vudi, samo sto stavim pare u licnu kartu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 overi drugu sliku sto je stavio gumicu, marker i stapice u usi u novcanik To nije marker, nego niklovana baterija, koja može da se puni preko punjač. Uostalom, zašto bih nosio marker u novčanik, idijotski je. jer su ti te čačkalice u novčaniku za dnevne potrebe, ili za duži period? nisi nam pričao da imaš problema sa sluhom... Nema probleme sa sluhom, nego volim uvek da su mi čista ušesa. Ne voli da gaji med unutra. ok, ovo je zabrinjavajuce lol cak sam uspeo da se nasmejem jebote, znaci respect ko god da fure bakija, ima dojaja ideje :) samo da mi je znati na cemu je bio, i koji redosled dogadaja je bio kad ga je osmislio Mene ne fura niko, nisam ja neki sponzorski derpej. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 kad imas novce novcanik ti nije potreban kupis torbu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 naruchi ovaj sa neta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts