VELIKI KURAC Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 a sta ti je sa reketom sa kojim si igrao pre 3 godine? ;o) mislim ono, imash po mega marketima low end firmirane (willson, head, babolat) ~4k din i neke zhnj-name ~2k ali ako ti je stari reket zhiv igraj sa njim realno =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 preporuchio bih ti da pre uzmesh neki kvalitetniji polovni i samo uradish shpan i grip • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 imas u djaku wilson reket 14.5k , nije los pogledaj [:D] ne sad ozbiljno, moj drug je uzeo neki solidan reket , babolat, 4-4,5k -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Imam ja dva Willson-a, koliko bi dao ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) videcu cek da ti prvo slikam da vidim da l' si zainteresovan :D Kao sto vidis nije willson jer je sestra prodala willson nekom dileji pa mi je ostao samo ovaj head ja sam mislio da imam oba willsona ali nisam bio u pravu :D Edited July 3, 2008 by arct!c Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 U Metrou imas neki Wilson pro neshto, ima futrolu sa slikom nekog baje shto se kezi.Crveno sive je boje, kosta oko 4,5-5 k, ja sam ga kupio pre mesec dana i za sada je sasvim ok - s'tim shto bi mu dobro prijalo jedno shpanovanje, posto je, bar ovaj moj, prilicno tvrdo nashpanovan. Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 imaju i oni Prince do 4k, sa takvim starijim sam malo igrao, i bilo je ok skroz, mada sta ja znam, ja sam tek malo usao u fazu u kojoj sam poceo da pogadjam lopticu, jebiga:-) i ukapirao da je preskupo:-( OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Tebra, nauci prvo basket da igras pa onda kupi reket HOHO. Zemunko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts