Sd D1ablo Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Jel znate neki program koji radi kao budilnik? Da mogu da ga postavim da mi zvoni ujutru u odredjeno vreme? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ubaci mp3 u scheduled tasks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 WakeMeUp Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ubaci mp3 u scheduled tasks ovo je ja mislim najprostije dok sam po srednjoj ima frku da ce da me izbace ako izostanem sam lepo pred spavanje zvucnike na max i nesto ovako dodam i gg.. nema leba da ne ustanes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 wow! dobra ideja za winamp.. taman sutra za ispit.. i ovako cu duuugo da budem budan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ovo je ja mislim najprostije dok sam po srednjoj ima frku da ce da me izbace ako izostanem sam lepo pred spavanje zvucnike na max i nesto ovako dodam i gg.. nema leba da ne ustanes "... duuuuu, duuuu hast..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Kad običan budilnik nije dovoljno efikasan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Ja moram da instaliram kofu punu ledene vode iznad mog kreveta da bih ustao. Ne znam samo kako da je navijem da mi se sruchi na glavu kad treba. Any hints? :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 meni je najjace kad mi renoviraju kupatilo, u 10:00, skidaju plocice nekim spravama statijaznam koje tresu zgradu, nista, spavam, budim se u 1-2 polaaako.....a onda me neki drugi put probudi vibracija fona... gg Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts