Jump to content

vaucer za mts

phantomq

Recommended Posts

ajde i ja da se prisljamcim ovom topiku.I ja imam dva vishka.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ne,nego pazi ovakav je rad.Veoma je kul zapravo..Anyway,ako hoces da iskoristis vaucher,vezujes se sa ugovorom na 12 meseci,gde ti normalno placas tvoju tarifu(znaci ako je lupam bel 200,1050 dindzi mesecno) ali sve sto ti ide preko tog osnovnog rachuna,skida ti se od tih 10 soma.I imas tih 12 meseci da potrosis 10 soma.Sto mu dodje 850 dindzi mesecno mozes da prekoracis a da tebe svaki mesec izadje samo osnovna pretplata.Ako hoces da uzmes telefon,onda ti dodaju jos 24 meseca ugovora,sto te izadje 3 godine ugovora,ali opet tehnicki da kazes imas jednu godinu besplatnu prekoracenja :)Telefon placas koliko pise tamo,taj vaucer nije na taj fazon :)Ja da nemam sad dobar fon,verovatno bih se opet vezao i na te dve godine,posto mi je vec istekao jedan ugovor.A koliko sam skontao,ukoliko je neko vezan ugovorom,moze isto da iskoristi vaucher,samo mu se produzuje ugovor za godinu dana.Eto tako.

Imam dva vauchera vishka,dao bi ih zajedno za 3 i po soma,ovako trazim 2 soma za jedan,cisto da vrate moji pare sto su dali za police :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

нису само прекорачења у питању, већ и основни износ.

значи, узео сам јуче БЕЛ400, 1.700 динара месечно. значи, скидају ми са 10.000 сваког месеца направљени рачун, са или без прекорачења.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

нису само прекорачења у питању, већ и основни износ.

значи, узео сам јуче БЕЛ400, 1.700 динара месечно. значи, скидају ми са 10.000 сваког месеца направљени рачун, са или без прекорачења.

ju jebote,ja sam skontao drugacije.Ali dobro,sta sad:))

gruja novi alen

• Create New...