47@mission Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 znachi da naruchujem fon??? a shta biste pre preporuchili usput... ipod touch 32 ili ipod classic 80? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Nijedan, kad već imaš iPhone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 nemam^^ 16 giga mi je premalo za ziku jbt... znash kolko bih nabacio.... pa razmishljam ili touch ili classic... znam da sa classicom ne bih razmishljao i sve bih samo nabacivao, ne bi bilo smora oko sredjivanja playlisti... a touch je ipak ql, ima wifi, i onda mozda ne bih ni kupio iphone... samo ne znam kolko imam zike ukupno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 16 giga mi je premalo za ziku jbt... Ma daj nemoj me zezati :)) U slucaju da neces iphone nego samo touch na primer, to mi je kul, ali 16gb da ti bude malo, preterujesh, znash li ti koliko je to sati muzike? Kao prenosni hard disk opet sa druge strane i to razumem da hoces veci kapacitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 dechko leti JAT-om do meseca i nazad jednom nedeljno pa mu lako iscuri playlista Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkado Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 16 giga~8 dana zike...fudge bash je "malo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Meni isto malo 16GB, ovaj sad ipod sam popunio svih 30GB do koske, morao sam da smanjim bitrate, a jos nije ni stalo sve sto slusam. Mada ok ako se dobro probere moguce je stisnuti se na 16GB. But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Ne prdite ! Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 ajde stvarno ne serite, kaze 30gb malo...pa 30gb muzike ne mozes da preslusas pa da je slusas 10 dana bez prestanka. The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Zasto vam toliko smeta kad neko razmislja drugacije od vas? Ja slusam muziku oko 10 sati dnevno, i tako zadnjih 12 godina... pa sracunaj koliko toga slusam, videces da je 30GB malo, da ne pominjem da preferiram 200+ bitrateove ili jos bolje flac But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 dobro baki sta ti to radis kad slusas dnevno 10 sati muzike ?:D a ne razumem ti hoces terabajt da bi slusao jednu pesmu dva puta u toku godine /:D ? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 http://www.apple.com/iphone/buy/ what to bring: social security number photo ID credit card bla bla bla mislim da je sada sve jasno... tako sam i mislio... V Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Znachi nishta, shanse da ortak uspe da uzme to u NYC su next to nothing... Jbg, uzecu touch 32 ili classic 80, verovatno ovaj drugi, a posle iPhone 3G od nekog od nashih cuvenih preprodavaca (points@ fatboy/zeky:) fatty:D 16 giga je malo... sva elektronika mi je u 320, a zeleo bih da imam sve za preslusavanje na vrh dlana DA PAMTIM BREJKOVE BOLJE NEGO COXXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 http://www.apple.com/iphone/buy/ what to bring: social security number photo ID credit card bla bla bla mislim da je sada sve jasno... tako sam i mislio... a ljudi su živeli u iluziji da će moći da se uzme bez ugovora? možda za par meseci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Ako je neko gledao WWDC '08 Steve Jobs spominje neverovatnu potraznju iPhone u celom svetu od trenutka kad je izasao u junu prosle godine pa do pojavljivanja novog 3g iPhone. Sobzirom da su mobilni operateri enormno veliki pa samim tim i svako od njih nije imao problem da sklopi ugovor sa apple za iPhone onda nije ni cudo sto ih boli kurac i sto ce se jedino na ovakav nacin moci kupitii telefon. Mislim ali se nadam da tako nece biti ali mislim da ni za par meseci nece biti nikakvih promena sto se tice kupovine u Americi. Ovakva cena bez obavezivanja je nerealna. Jebi ga, ko zna mozda neko nadje nacin kako da se zavrsi iPhone bez ovih sranja... V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Struktura Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 iphone 3G se moze kupiti bez ugovorne obaveze, legalno otkljucan, u Italiji, po ceni od 499 EUR (8gb) i 569 EUR (16gb), provereno radi na svim mrezama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 udaranje po mozgu plucima usima jetri :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 iphone 3G se moze kupiti bez ugovorne obaveze, legalno otkljucan, u Italiji, po ceni od 499 EUR (8gb) i 569 EUR (16gb), provereno radi na svim mrezama Jao bas super, oces da mi uzmes par komada, bas su jeftini... V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Struktura Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) Jao bas super, oces da mi uzmes par komada, bas su jeftini... sarkazam ftw sveti zeky, bog iphone-a je progovorio Edited July 15, 2008 by Struktura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mislim da se mnogo više isplati varijanta sa uzimanjem na ugovor, i onda raskineš ugovor Mada ne znam da li raskidanje ugovora opcija sa iPhonovima i koliko naplaćuju to. Za ove "obične" je valjda 150 USD ili tako nešto, pisao sam već negde o tome.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 sarkazam ftw sveti zeky, bog iphone-a je progovorio ::D V Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Kao sto sam i mislio iPhone i dalje kosta koliko kosta samo sto sada imate fazon sa ugovorom da ga dobijete za duplo manje pare ali kad bi ga kupovali ovako platili bi onoliko koliko kosta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 de1 to t3h rescue The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
next89 Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 I shta bi na kraju sa tim iphone-om!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 iphone 3G se moze kupiti bez ugovorne obaveze, legalno otkljucan, u Italiji, po ceni od 499 EUR (8gb) i 569 EUR (16gb), provereno radi na svim mrezama pa da, to je to.. aplauz za nas debile koji smo mislisli da ga imamo za samo 200 i kusur evra Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts