Pretor Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) LAN TURNIR U ZAJECARU 29. Juna ( nedelja ) 11-24h kontakt Marko (pretor) Milosevic msn: 3nity.pretor@gmail.com mobilni: 064 / 26 - 41 - 347 -ucesce 1500 po ekipi (300din po igracu) ZIRO RACUN ZA UPLATE : 160-2500100032350-87 na ime Emilija Milosevic ( pre uplate kontaktirajte me na msn ili mob da ne uplacujete bzvz ako su slotovi popunjeni ) -racun je u banci INTESA i ako uplacujete najbolje je u banci INTESA jer ne placate proviziju i pare brze legnu i nije lose da skenirate ili slikate uplatnicu i da pored imena uplatioca napisete u zagradi ime ekipe. -igra se po "5on5 ESL mr15" pravilima -max 16 ekipa -igrace se na 20 racunara ( 10 racunara su : sempron 3300+ ati1300xt ram: 2x512 , drugih 10 kompova ne znam tacno ali su jace konfiguracije, monitori 17"CRT, mouse fix , 100fps CPL GUI, zakljucana 32bita) - 16 ekipa ce biti podeljeno u 4 grupe, (4x4) prva 2 iz grupe prolaze dalje (znaci 8ekipa)... u 1/4 finala . Samo ce finale biti bo3 a mozda i 1/2 finala ako imamo vremena... - 1. nagrada 50% od uplate (150eura ako bude 16 ekipa) - 2. nagrada 50eura ako bude 16 ekipa - 3. nagrada ce biti robna i bice info za koji dan ( mozda bude i 4. nagrada , zavisi od sponzora ) Turnir ce se igrati u "irish pub revendell" lokalu koji se nalazi u samom centru Zajecara. Kompjuteri ce biti u zatvorenom prostoru ispod nivoa zemlje gde je temperatura znatno manja. Evo slika cisto da vidite atmosferu, kompjuteri ce biti postavljeni tek u Subotu popodne tako da ne mogu da postavim slike kompjutera na toj lokaciji :) http://img126.imageshack.us/img126/4454/pubdolelg0.jpg Ispred postoji basta na 2 sprata gde je postavljen projektor za HLTV: http://img502.imageshack.us/img502/6365/pubhltvtp7.jpg 2. sprat baste sa HDTV : http://img524.imageshack.us/img524/1315/bastagoreuf5.jpg Bice zabranjen prilaz ljudima koji trenutno ne igraju match ... u prostoriji sa kompjuterima ce biti samo igraci / sudije / admini ... Zato postoji HLTV napolju :) Najavljene ekipe: ImproVision kragujevac KBP beograd CTK-gaming Soko banja urban.exp krusevac cK clan Kula cA Sremska Mitrovica las palmas jagodina visual.org negotin Born to eliminate <b2e.ding> krusevac naisuss Nish njaaa zajecar lugal zajecar + jos lokalnih ekipa iz Zajecara ALI jos niko nije uplatio ... uskoro cu izbaciti spisak onih koji uplate ... ocekuje se da ce biti popunjeno svih 16 slotova za turnir i da ce nagrade biti kao sto je i napisano gore. Ako sam nesto zaboravio da napishem pitajte... pls sticky za topic :) Edited June 22, 2008 by Pretor Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Sve sve super, al datum brate :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 da brate chemu to najavljujesh turnir nedelju dana ranije :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 Turnir je bio lokalnog tipa ... i onda se pojavile ekipe sa strane koje su htele da dodju pa je tako ispalo ... ko moze doci ce ... ko ne moze nece :D Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Slazem se da je malo kasno objavljeno...al ako je lokalnog tipa onda ok. Mogli bi da napravite novi turnir na leto sa 32 ekipe (ako ovaj lepo uspe), kontam da bi bilo do jaja... Lepo je mesto, kompovi su ok + projektor za gledanje nekog dobrog meca. gl na turniru Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 s obzirom da je Nish nedaleko od Zajecara ekipa Naissus 90 % da dodje,javicu 100 % u toku dana...(i da,djasvi mi se mesto,ono bas...) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 ok javi na mob ili msn ... dodao sam u glavni post sistem igranja (4x4 grupe)... zaboravio sam malopre :| Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitry Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Odlicno izgleda. Hoce li HLTV biti i online ili samo u lanu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stAnter Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 najverovatnije LAN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) dolazi prejaka mix ekipa da vas iskida sve ;] pisi cA - jaci nego ikad ... mito siso zajebi hltv , ajde sa nama ololol ;* Edited June 21, 2008 by n1kola.rage Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
< FR > stefaN1 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 vidimo se tamo :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ako nekom treba igrac tu sam :-) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 vidimo se tamo :) kbp <3 :* Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Sa velikom sigurnoscu tvrdim da ce biti 16 ekipa... i da ce nagrade kao sto je navedeno u info-u ... mozda ce sak i probije limit od 16 ekipa zbog velikog interesovanja. Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 trebali ste ranije da mislite o limitu, posto je vecina sada slobodna pa bi svi da idu na neke turnire... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razaL Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) Evo ja da objasnim poshto sam vrlo upucen oko turnira i idem sutra da pomognem oko organizacije: Turnir je trebao da bude lokalnog tipa ali su saznali Negotinci, pa Nishlije, pa ovi pa oni...onda je gazda igraone odluchio da od tog turnira napravi "veliki" lan na drugoj, boljoj lokaciji, sa vishe kompova...bla...bla... Samo shto je vrlo malo vremena imao da sve odradi kako treba(mislim oko najave turnira i limita prijava). Bilo kako bilo siguran sam da ce turnir biti profesionalno organizovan i odradjen. ;) Vidimo se u Zajecharu! GL&HF Edited June 22, 2008 by razaL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 steta sto je ovako rano turnir... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Pa samo do zajecara mi treba 50e sa hranom , da bi prva nagrada bila 150e bravo care ;) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 bizha ne dolazi znachi uzimam turnir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Trebalo je da bude lokalni turnir ali je onda ispalo da dolaze ekipe sa strane pa smo povecali broj kompova i organizovacemo mnogo bolje. Ovo je za sada probni turnir i najverovatnije ce mesec dana posle ovoga biti organizovan veci turnir sa vecim uplatama ... Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 pa zasto onda sada dolazimo,ako ce za 30 dana biti bolji i veci tur ;] ali dobro,to je vec nas problem Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
razaL Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) @confy Nemoj da mrachish, ako ne zelish/ne mozesh/ne isplaiti se da dodjesh, ti nemoj doci. :) @n1kola.rage to nije 100% sigurno ;) Edited June 22, 2008 by razaL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 bizha ne dolazi znachi uzimam turnir ispunila ti se zelja :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Lekler, slepac, josh uvek nije kupio kola tako da nema nishta od Shapchana.. hf drugari Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igiquit Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Lekler, slepac, josh uvek nije kupio kola tako da nema nishta od Shapchana.. hf drugari Ahaha,pa ako u Sapcu ne moze da nadje auto,ja ne znam gde moze :)))Sedite u jedan od silnih stranaca .. :)) Ako nadjem 5og,dolazimo na tur ..imamo kola :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts