com Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Imam jedan problem kad igram igre posle odredjenog vremena recimo pola sata odjenom se komp zabode monitor se ugasi a graficka pocne ludacki da se greje da li neko zna sta bi to moglo biti ? A inace grafa je geforce 9600gt ganjc nova nema 3 meseca :S PLS HELP :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Koji je ostatak kompjutera (sve komponente napiši uključujući i napajanje)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
com Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Koji je ostatak kompjutera (sve komponente napiši uključujući i napajanje)? Procesor AMD 64x2 dual core 6400 ; ram 2 gb kingston ; 550w chiftek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Možda se prosto pregreva... raskloni malo kablove u kućištu i ubaci neki ventilator pozadi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
com Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Možda se prosto pregreva... raskloni malo kablove u kućištu i ubaci neki ventilator pozadi. Nije do kablova bash ima dosta prostora posto je neko kuciste malo vece pa ono uopste nije guzva i imam ventilatore 3 komada sa strane nazad i napred od 120mm Edited June 18, 2008 by losm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 cek, meni nije jasno. rekao si u prvom postu da graficka krene ludacki da se greje? je l' joj radi kuler? ako si siguran da je do nje, a ne do neceg drugog nosi na reklamaciju (posto rece da je nova). nema ti sta nju da popravljas ako je nova :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
com Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 cek, meni nije jasno. rekao si u prvom postu da graficka krene ludacki da se greje? je l' joj radi kuler? ako si siguran da je do nje, a ne do neceg drugog nosi na reklamaciju (posto rece da je nova). nema ti sta nju da popravljas ako je nova :) Da ona je bila problem odneta na reklamiranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts