zyllion Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 @ Lucky Komp ne podrzava windows 7 zato sto je 7 nov sistem ,a komp je navodno star,znaci cista glupost. nema bistrijih ljudi od tih servisera :) za cs ti stawi xp i uzivaj. a sto se windowsa tice sve 64bitne verzije su zabagowane...neke manje,neke vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Sad mi radi na xp ,gazi cs kao zmaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 imam jedno pitaje,koci mis mis u cs-u na dm i public serverima nenormalno dok mi na cw serverima manje koci.mis inace zabada samo u cs-u dok idem levo desno a ovako ne.ako neko zna koj mu q nek kaze :D ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
INSAAA Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 imam jedno pitaje,koci mis mis u cs-u na dm i public serverima nenormalno dok mi na cw serverima manje koci.mis inace zabada samo u cs-u dok idem levo desno a ovako ne.ako neko zna koj mu q nek kaze :D ;) u task manager'u stavi hl.exe low priotity svaki put kada udjes u cs i radice lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 u task manager'u stavi hl.exe low priotity svaki put kada udjes u cs i radice lepo hvala brt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 juce radilo sve super 100 fps zakucano,malopre udjem na dm,poceo mnogo da pada do 50 kad sam u guzvi,ovako 80-100.Imam GeForce 8600 GT,1GB rama,AMD Athlon Processor-LE1620 2.40 ghz i win7.najnovije drivere sam install.. evo podesavanja graficke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duleee Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 poz sad sam pokusao da se ulogujem na steam i ukucam sifu i username i izbaci mi stalno prozorcic i pise steam acount has been disable ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Pozdrav,skinuo sam neke demoe, i sad kad ih pustim izbaci mi ovo: Playing demo from skplayer.dem. WARNING! skplayer.dem has an outdated demo format. >Protocol Version 47, Spawn count 2 (HLTV) WARNING! Server returned protocol version 47, not 48. Znam da zahteva stari protokol(cs), ali da li je nekako moguce pustiti preko novog? imam sk player,moze li nekako da se konvertuje demo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 skini hlae ili mirv , tu imas konvert. btw , nemoj da ulazis ni u jedan server dok je hlae ukljucen :) ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Jel mozes da mi ostavis link da skinem?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) poz sad sam pokusao da se ulogujem na steam i ukucam sifu i username i izbaci mi stalno prozorcic i pise steam acount has been disable ? ukrali ti @D_J ,skini game booster,skeniraj komp na viruse i malware. I kakva su ti to jadna podesavanja za takvu graficku ,ko da imas ge force 2 xD stavi compability mode na hl.exe na windows xp, i taskmanageru priority low. Edited February 2, 2011 by zyllion Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Pozdrav,skinuo sam neke demoe, i sad kad ih pustim izbaci mi ovo: Playing demo from skplayer.dem. WARNING! skplayer.dem has an outdated demo format. >Protocol Version 47, Spawn count 2 (HLTV) WARNING! Server returned protocol version 47, not 48. Znam da zahteva stari protokol(cs), ali da li je nekako moguce pustiti preko novog? imam sk player,moze li nekako da se konvertuje demo? Predlazem ti complexity demo player. Chita sve bez po muke. Cak i 1.5 demoe. Samo ga instaliras, dvoklik na demo, playdemo, i uzivas. Lako ga je naci na guglu. Mislim da je besplatan program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Predlazem ti complexity demo player. Chita sve bez po muke. Cak i 1.5 demoe. Samo ga instaliras, dvoklik na demo, playdemo, i uzivas. Lako ga je naci na guglu. Mislim da je besplatan program. http://www.sk-gaming.com/file/13709-Complexity_Demo_Player Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Poz drugari , dali mogu da igram cs na 2 kompa sa internetom 1mb sbb. a da neleguje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 mozes , al ne na 25000 100 100 .01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Zavisi od uploada. .01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Sta je smeno proto? :D kapiram da misli na ex_interp :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Naravno da miisli na ex_interp. Samo sto je moja zivotna filozofija da se preko neta igra na 0.1, zato se i smejem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Prepaid: 1,5Mb/s ( 1536/128 ) sa ovakvim netom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 (edited) Prepaid: 1,5Mb/s ( 1536/128 ) sa ovakvim netom ? sa tim upload-om ne mozes full rate-ove,ali mozes 101 100 ili 100 100 i nece da ti laguje,ali ako budes igrao na ts-u i pokusao da pricas,skakace ti ping. edit: Tek sad sam video da igras na 2 kompa :d Na 2 kompa nema teorije...:/ Edited February 4, 2011 by trigz Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ja imam jedno pitanje, nije bash cs problem vishe kao ts problem ali nbt.Reinstall sam ts 100x imam i slushke i mic a ne mogu da chujem nishta na ts-u niti bilo ko chuje mene.Sve mi je normalno podesheno samo kada kliknem na svoj profil na ts-u kod channel groupa mi ispod guest pishe Speakers Disabled i Microphone disabled, ja sam mislio da je to do milfa ali i na bgd-u i bilo gde gde sam ushao tako mi je.Nisam pametan, ko jeste neka mi pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 @prota nisam znao da imas takvu zivotnu filozofiju :D @mileus mozes na 2 kompa, ali u lan-u :D mozes i na netu, ali sa nizim rejtovima, probaj da udjes na neki serv sa oba kompa u isto vreme, i povecavaj rejtove na oba kompa, dok ne izvuces maximalan broj, a da pritom ne laguje. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ja imam jedno pitanje, nije bash cs problem vishe kao ts problem ali nbt.Reinstall sam ts 100x imam i slushke i mic a ne mogu da chujem nishta na ts-u niti bilo ko chuje mene.Sve mi je normalno podesheno samo kada kliknem na svoj profil na ts-u kod channel groupa mi ispod guest pishe Speakers Disabled i Microphone disabled, ja sam mislio da je to do milfa ali i na bgd-u i bilo gde gde sam ushao tako mi je.Nisam pametan, ko jeste neka mi pomogne. udjes u control panel --- > sound i nadjes podesavanja za mic ,i/ ili isto to ali u opcijama za zvucnu. @ prota , a jbg kad svi mi kopiramo svedjanske confige koji imaju 100mbit protok xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 @prota nisam znao da imas takvu zivotnu filozofiju :D Pa naravno, jer: @ prota , a jbg kad svi mi kopiramo svedjanske confige koji imaju 100mbit protok xD I onda kao "aaaa rage, prota interpash". :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Meni van ts-a radi i mic i slushalice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts