Crash Override Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Na mom starom kompu koji je imao Via chipset sam ovo resio tako sto sam na netu negde iskopao bas driver instalaciju + service pack 2 koji sam imao i USB mi je trcao na dvojci. Pre neki dan sam od druga uzeo masinu i njemu dao moju i sada imam Asusovu plocu sa nVidia chipsetom (Asus K8N-E). Vec satima na guglam da dodjem do nekih USB 2 drivera za nju i bez uspeha. One koje sam nasao nisu za XP SP2. Ovako mi znaci izgleda lista - kao sto vidite Usb 2 Controller Busa nigde nema. :( Da li neko moze da mi kaze kako da sredim i instaliram USB2. Ako zna gde da uzmem drajvere (nisam siguran ko je proizvodjac USB kontrolera, ali kontam ako je nVidijin chipset da je isti slucaj sa USBom?)... Please help! Ne Ne mogu pola stvari da nakacim na komp... :( Edited June 16, 2008 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Cek,USB2 se dobija prostim apdejtom drajvera? o.O Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 to beše nforce2 ploča? instaliraj nforce2 drajvere sa nvidijinog sajta, pa ako se nakon toga ne pojavi usb2, obriši sve uređaje izlistane pod usb u device manageru i restartuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Moze lock. Hmmm... Sistem mi je trenutno izmedju SP2 i Sp3 i nekako su uredjaji proradili iako u listi i dalje ne stoji konkretno da imam USB2 nabacen. Jebeni Microsoft. Edited June 17, 2008 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts