Jump to content

LM zurka :D

Recommended Posts

Ja ako sam lepo shvatio, svi za kartu treba da popushite Kaliju, napravite neki red i krenite! :)

Kali brate,dacu ti da me jebes u bulju,ali slobodno pokloni moju kartu nekom ko moze da ide na zurku,posto ja ne mogu jebem ti smrdljivi zivot u picku.A dacu ti broj moba svejedno :))

to je to misija uspela :D

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.

prodjes Mek i picis nekih 200-300m...sa leve strane ces videti pumpu,i odmah skreces levo posle pumpe...i onda samo picis pravo,tj gde te put vodi...kad dodjes do Kosutnjaka,nastavis da pratis put,i pitaj tamo gde je filmski grad,objasnice ti neko...ili jednostavno ako uspes da vidis sa desne strane pise "cinecita" restoran,e tu je...

valjda si me nesto razumeo :D

2ch4bup.jpg

prodjes Mek i picis nekih 200-300m...sa leve strane ces videti pumpu,i odmah skreces levo posle pumpe...i onda samo picis pravo,tj gde te put vodi...kad dodjes do Kosutnjaka,nastavis da pratis put,i pitaj tamo gde je filmski grad,objasnice ti neko...ili jednostavno ako uspes da vidis sa desne strane pise "cinecita" restoran,e tu je...

valjda si me nesto razumeo :D

Mislim da jesam:D Hvala!

this is a journey this is a journey this is a journey

ne znam ja ko je ko :D onaj poslednji je bio extra :D cak je bilo i bis-a :D a meni je mnogo dobro bilo extra mesto extra zajebancija :D snimao sam film uzeo ranac :D bas bas bilo dobro :D predoobro :D

Нема  будућности без истине.