vlada92 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 e ovako, fale mi neki drajveri, sa liste sam provalio da su svi u ovom kao pack-u MSI Intel Chipset Driver for 9xx/Q3x/G3x/P3x Series (v8.2.0.1002) samo sto nigde , ali nigde ne mogu da nadjem, torenti, bla bla bla, ima jedan sajt ali nigde linka, mora preko nekog programa za drajvere, koji se ofc placa SAMO 29.999999 dolara mesecno ... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 http://downloadcenter.intel.com/Product_Fi...x?ProductID=816 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 pokusavao sam i tamo da pronadjem ali sam tard jbga hvala btw! Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 E sad, imao sam velike probleme sa kompom, i napokon sam reinstalirao windows, sve glatko ide (tacnije, komp ne blokira ni nista) osim sto ne mogu da instaliram drajvere za graficku....svasta sam pokusavao, instalirao najnovije sa nvidie, brisao njih, stavljao one sa diska koji sam dobio uz graf. kartu, sta nisam.... skidam prave drajvere, win xp 32 bit....znaci :/ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Pogledaj dal je u drajverima koje si skinuo tvoja grafichka karta podrzana predpostavljam da nije chim ti to izbacuje. Prvo vidish koja je grafichaka nvidia xxxx nadjesh drivere za nju i to je to. http://downloads.guru3d.com/Mainboard-driv...-Intel_c17.html Ovde imash drajvere za chipset ako ti trebaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 brate, ne mogu ni sa diska koji sam dobio uz graficku, i drajveri koje sam skinuo podrzavaju moju graf Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Koja ti je grafika ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 8600gt evo, opet sam sada reinstalirao windows, sve uradio kako treba, i krenem da instaliram najnovije drajvere ( 175.16 ) i na pola instalacije komp se restartuje, i dalje je sve onako retardirano jer nisu drajveri instalirani , u add or remove programs nema nvidia drajvera.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ja bih tu karticu odneo na reklamaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 evo je slika jedna iz event viewera Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Idi reklamiraj je lepo kaze vudu nishta drugo mi ne pada na pamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 evo, sad kad ukljucim komp, prepozna mi kao new hardware - pci e device na tu foru nesto, agp display kurac palac kao da instaliram software, a sto se tice instaliranja drajvera, uvek u toku instalacije u stvari zabode - not responding... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 ok, komp mi je sredjen da kazem, instalirani su mi neki stariji drajveri ( nije bio problem u verziji drajvera, nijedna verzija nije htela da radi tako da nije bitno sto su stariji) .... koji je najbolji nacin da instaliram novije drajvere za graficku ako vec imam instalirane neke....da li jednostavno da pokrenem instalaciju novog drajvera ili? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 mozes i tako :D ali je bolje da izbrises stare i da onda stavis nove Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 (edited) control panel --> add or remove progs ---> pa remove nvidia drivers, ili iz device managera da remove display device..... malo rtd pitanja postavljam ali mi je jako bitno da sve kako treba odradim jer ni sam nisam siguran sta je pre bilo sjebano i kako je reseno :) Edited June 24, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Bolja ti je prva opcija. Ali ako nece da instalira novije drajvere ili ne radi kako treba sa njima, definitivno bi poslusao voodijev savet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts