RaveN Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 sale: 64 uploada nije dovoljno da bi ti radio cs normalno pilauda: sasvim je dovoljno confi: na 64 teshko mozhesh da se igrash pilauda: uzecu kilo rama iggi: mali ti je upload pilauda: necu bre veci paket o chemu prichamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 ne pa is3povali smo se mi:D Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< FR > stefaN1 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Ja cu ti kazem sta je problem, isto to sam imao i ja...to je zbog virusa, posto ti je upload 64, iovako on samo ti vuche nekih 15-20 + virus...znachi cima previshe i ne mozes da igrash, jedino reshenje reinstalacija wind...i sve ce da ti radi do jaja, ja eunet zvao, prolupao sam...samo uradi reinstall i radice ti sve kao i ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 smanj ratove Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 sale: 64 uploada nije dovoljno da bi ti radio cs normalno pilauda: sasvim je dovoljno confi: na 64 teshko mozhesh da se igrash pilauda: uzecu kilo rama iggi: mali ti je upload pilauda: necu bre veci paket o chemu prichamo pa stvarno ne znam, prosvetli nas smanj ratove rate 12000 cl_cmdrate 35 cl_updaterate 35 sta da se menja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 nishta, baci pc ja cu da ga hvatam :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 ma jok ne vredi, videcu ako me ne mrzi da bacim format mada tesko, fala svima na savetima, poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 rate 12000 cl_cmdrate 35 cl_updaterate 35 pazi, imas rate 12000, to ti je 12000 bajta u sekundi UPLOAD-a, sto je oko 11.5 kilo bajta, ti sa 64 kilo bita moras da racunas na 10% adsal gubitaka sto znaci da imas reciomo 7.5 kilobajta u sekundi kako zamisljas da sa 7.5 kB/s igras sa rate-ovima od 11.5 kB/s i to na serveru koji ti zapravo trazi toliko (recimo kgb alfa ili neki strani) :) ako ovo nisi shvatio, poslusaj subin zadnji post :D stavi 40 40 6000 i trebalo bi da ti ok radi, mada ako imas viruse, msn itd stavi 40 40 4500 al ono...uzmi jebeni veci paket :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 512/64 cl_updaterate 30 cl_cmdrate 30 rate 3500 ( 4000 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ja koristim 60 45 16000 sa ukljucenim msn-om, mircom, steam friendsom i josh gomilom gluposti i radi mi ok sve bez skakanja ping-a ;) a imam 64 upload Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 ti si anta brate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Anto uzmes one rurcw topice i bar u 10 postova ces procitati kako si pisao da ne mozes da igras od pinga lol o cemu ti pricas xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) 512/64 cl_updaterate 30 cl_cmdrate 30 rate 3500 ( 4000 ) LOL Ja te rejtove koristio na dial-up-u sa lucent agere modemom i imao ping 90-140 (obichno je bio oko 105-125) tachnije jedan mi je bio 20, drugi 30 a rate 5000 :-) Edited June 15, 2008 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Blah, imam odgovore i za to :)))) jednom kada mi je stvarno radilo loshe neko nije promenio mapu i modeli su "seckali" barem mi je tako recheno. Zatim, :)) ne znam sta se desilo na starom serveru mi je ping bio 80-90, na ovom sada 30-40 uz manja variranja zavisno kako mi je net raspolozen :)), sada radi sve ok, ne znam dokle ali zadovoljan sam! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 daj bre, meni lepo radi-- 30,30,7500 rateovi, 512/64k telekom.. msn, mirc, steam friends i svi serveri mi lepo rade ( 40-70) ping.. .. desi se 1 u par dana da zabode na 500-1000ms, ali to traje 1sec i posle normalno radi.. @pil da ti ne downloaduje windows update, ili neki od antivirusa koje si pomenuo ? :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 pa imam aktivan nod32, ali ne updatuje ga svaki minut, win update je iskljucen, sve zivo sam pogasio moguce od procesa bas da vidim dal ce da opet nesto vuce sneta i prikazuje da vuce, jel ima neki program kojim mogu da vidim koji process koristi net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ima cekaj voodo da dodje ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 NetLimiter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 igram online preko steama sve radi savršeno, ping 30-50, konekcija 512/64 sezam, ali dešava se jedna čudna iritirajuća stvar, na svakih otprilike pola minuta meni ping ode na 500 sekundu, dve i dovoljno da zalaguje i da poludis, zna li neko u čemu je fora ajd da dodam da redovno skeniram nodom i adawareom i nemam nekih gmizavaca i ostalih gamadi shta je tu cudno da ti zalaguje sa 64 uploada ? cuvaj tih 64 ko malo vode na dlanu i radice ti normalno u prevodu stavi neki fw i kad igrash cs drzi link samo za cs pazi, imas rate 12000, to ti je 12000 bajta u sekundi UPLOAD-a, sto je oko 11.5 kilo bajta, ti sa 64 kilo bita moras da racunas na 10% adsal gubitaka sto znaci da imas reciomo 7.5 kilobajta u sekundi kako zamisljas da sa 7.5 kB/s igras sa rate-ovima od 11.5 kB/s i to na serveru koji ti zapravo trazi toliko (recimo kgb alfa ili neki strani) :) ako ovo nisi shvatio, poslusaj subin zadnji post :D stavi 40 40 6000 i trebalo bi da ti ok radi, mada ako imas viruse, msn itd stavi 40 40 4500 al ono...uzmi jebeni veci paket :) sv_minrate "0" trazi 12000 b/s ?? mislim da imash mnogo veliki prostor za variranje rejtova 0<>10 000 ja sam promenio maxrate malopre sa 8000 defaulta na 10000 kad sam video kod tebe na kgbu i nevidim neka poboljsanja jedino shto je kod mene minrate 2500 pitanje je isplatili se veci razmak i retki naleti choka ili malo veci ping al stabilniji choke/loss ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 15, 2008 Author Report Share Posted June 15, 2008 NetLimiter nesto ne prikazuje dobro, nesto koristi proces za tipa, 0.5, 1, 1.5, 2% a on ne prikazuje sta, jel ima neki mozda bolji prg od adawarea za te crve i ostala gamad, da probam snjim da skeniram, jel nesto tu definitivno ne stima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ajde sad svi koji tvrdite da 64 k ul nije dovoljno kako objasnjavate : 1. na nonstam nema povremenog laga, na steam ima 2. POVREMEN, dakle POVREMEN, sto znaci da je POVREMEN. 64k da nije dovoljno imao bi konstantan lag. On nema konstantn lag. Ajmo trablsut : 1. neki proces se povremeno ukljuci, trazi nesto sa neta, i optereti ti tih 64k UL. 2. Ako nemas maliciozne programe, a javlja se kad si na steamu, moguce da je neki proces uklucen u steam. 3. Mozda je i do provajdera, dolazi do povremenog zagusenja. Eto pokusaj da izolujes taj proces koji pravi problem, ako uopste postoji, a nije do provajdera. Mozes to uraditi snimanjem saobracaja i pregledom procesa koji koriste konekciju. Ako imas iskustva mozes i iz task managera u kombinaciji sa event viewerom to uraditi. Dok sam igrao sa ptt kablom (256/64) cs mi je SAVRSENO radio sa odzivom 25-40. Dakle 64 jeste dovolno uz par ogranicenja :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 igram online preko steama sve radi savršeno, ping 30-50, konekcija 512/64 sezam, ali dešava se jedna čudna iritirajuća stvar, na svakih otprilike pola minuta meni ping ode na 500 sekundu, dve i dovoljno da zalaguje i da poludis, zna li neko u čemu je fora ajd da dodam da redovno skeniram nodom i adawareom i nemam nekih gmizavaca i ostalih gamadi Problem uopste nije cudne prirode brate, jedna stvar samo UPLOAD 64 znaci dok ne uzmes 1/mbit download koji ima 128 UPLOAD zaboravi na CS. Poz Rokz Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Evo ga i ovaj roka :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 jeste vi ljudi glupi ili sta? imam upload 64, radi normalno, a i da je 64 tako malo kao sto pricate, a jedete govna, konstantno bi lagovalo, ne bi lagovalo na momente.....jebote.. Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 e ajde da neko napise nesto novo, ono cisto iz fazona Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts