Mitch Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ali čega se riba setila, za šta su joj toliko potrebne pare da je primorana na to.brate... za sta? ajde razmisli jednom samo. sad,diskutabilno je da li je mogla da nadje bolji ''izvor'' prihoda ili ne,ali svakako ovo ne radi iz dosade. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Si ti puko ? Napisao si isto što i ja samo si drugačije formulisao a pritom si me napao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ko te bre napao? :) napisao si,za sta su joj toliko potrebne pare... kao da pitas,da ti nije jasno. ako smo isto mislili,onda sry. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ja bi joj davao vise para da mi izvodi tacku svaki dan nego ovi iz voza ! obasucesh je wow zlatom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts