Jump to content

iPhone 3g

zEki

Recommended Posts

Po toj tvojoj logici, onda je Linux sranje, jer Windows za desktop konfiguracije drži 90% tržišta. Hvala što si priznao da držiš govnjiv OS gajbi [:D]

Linux-ov market shere je super tamo gde mu je ciljno trziste :) Evo da ti dam hint, sajt na kome se sada mi kuckamo bas je pod linux-om i npr i benchmark, b92, ES itd itd. Tako daj neki bolji protiv argument :)

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam pričao o desktop segmentu, bolje čitaj postove molim te. Ti si dao argument za market share, ja sam isti taj tvoj argument iskoristio protiv tebe koji hejtuješ Windows, kkthxbye [:D]

I kad probaš više od 3 telefona, možemo da diskutujemo na neku ovakvu temu [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ali onda ovaj iphone dodje sve sto meni treba, telefon i ipod u istom sranju.

To ne mozhe niko da mi kazhe da je lose. . .

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

ne seri statore [:D]

Moram da bodem u rebra ovoga ms fan-boy-a kao probao 20 telefona sa WM a nisam siguran da su se na nase trziste pojavili 20 razlicitih tipova telefona sa WM :)

Evo na Mobilnom svetu imas u ponuti ravno 5 komada sa WM fuck yeah :)

druže pregledaj SK slobodno, čak ću i da ti potpišem neki broj, da imaš za uspomenu [:D]

I ne kažem da je MS dobar, samo ih hejtujete i previše bez potrebe

Presao sam na ustase :) ali lepo sto si se ponudio :)

Ne znam cemu ova diskusija, ono rekao sam da mi je WM bljak ono ko kada kazes brate totalno su mi ruzne ove patike i sad dodje neko i pocne da te ubedjuje da su lepe :) Nisam ja MS heter samo imam odredjeni kriticki stav prema njima :)

brate, patike su stvar ukusa i dizajna, ovo je softver..nemoj mi reći da gledaš softver po GUI-ju npr

Peticije: Hocemo iPhone 3G i u Srbiji

To: Telenor d.o.o., Vip mobile d.o.o., Mobilna telefonija Srbije - Telekom Srbija a.d

Mole se operateri mobilne telefonije koji posluju na teritoriji Republike Srbije (MT:S, Telenor i VIP) da otpocnu pregovore sa Apple Inc. kako bi iPhone zvanicnim kanalima stigao i u Srbiju.

Smatramo da Srbija ne treba da zaostaje za zemljama u regionu i da je nase trziste dovoljno jako da opravda Vase angazovanje po ovom pitanju.

Sincerely,

The Undersigned

Contact Info

Website: http://www.petitiononline.com/iph3grs/pe...

Oni koje zanima iPhone, Apple ili mobilne tehnologije uopšte, mogli su pre par dana da budu svedoci pomalo smešne situacije, gde je na WWDC 2008 konferenciji, koju organizuje Apple, najavljeno da će se novi 3G iPhone prodavati u 70 zemalja, međutim, iako su se na toj listi našle zemlje poput Centralno-afričke Republike, Madagaskara, Gvineje Bisao, Kneževine Lihtenštajn, Paragvaja...Srbije, naravno, nema.

Da li se radi o intertnosti naših operatera ili Appleovom mišljenju da ovo ne bi bilo dobro tržište za njihovu robu, ostaje da vidimo.

U međuvremenu svi oni koji žele da pomognu da se stvari pokrenu iz mesta, konkretno, da se motivišu neki od naša 3 operatera da stupe u kontakt sa Appleom i zatraže saradnju, mogu da potpišu on-line peticiju i svojim glasom pokažu da je Srbija interesantnije tržište od dobrog dela zemalja u kojima Apple planira da omogući prodaju iPhonea.

Ovo nije peticija namenjena samo onima koji se vide kao budući vlasnici iPhonea. Ovo je peticija koju treba da potpiše svaki korisnik mobilnog telefona u ovoj zemlji kome je dosadilo da njegova zemlja ima najsporiji, a najskuplji internet u regionu, najskuplje impulse, a najmanji broj besplatnih minuta i sl.

Želimo da idemo u korak sa svetom...ili barem u korak sa regionom.

VAZNO TREBA SE OSTAVI IME I PREZIME, MAIL, KOMENTAR .

JAVI OSTALIMA DA NAM SE PRIDRUZE.

DO SADA JE PRIKUPLJENO 373 POTPISA,

http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?iph3grs

Alo si normalan.

Pa ljudi ovaj oce da mi unisti biznis... ua sistem

V

ortak pilot pre 2 meseca bio u majamiju... ushao u apple shop i prtz, nije mogao da kupi ajfon

jer nije USA rezident, nema credit card etc etc... ne znam kako ce biti od 11 jula, ali opet ce

morati hindu veza da radi [;)] nadamo se najboljem (20tak 3G ajfonova koji se u torbi provlache kroz surchin pravo na slaviju) [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

ortak pilot pre 2 meseca bio u majamiju... ushao u apple shop i prtz, nije mogao da kupi ajfon

jer nije USA rezident, nema credit card etc etc... ne znam kako ce biti od 11 jula, ali opet ce

morati hindu veza da radi [;)] nadamo se najboljem (20tak 3G ajfonova koji se u torbi provlache kroz surchin pravo na slaviju) [:D]

Ne morash da budes american resident da bi ti dali da kupis. Mozes u kre ili deb karticu da uzmes 2 komada po danu. A da bi izvadio deb karticu treba ti proof of address, student ID i jos jedan ID pored toga(moze lk ili soska) E sad proof of address uospte nije problem ali student ID je malko zajebano al dobro sta upises neki fax u americi i volla...

V

debitnu karticu sam izvadio samo sa pasošem (bank of america). doduše bio sam na J-1 vizi, možda je drugačije kada je turistička.

ne znam za iPhone, ako je bilo na foru obavezan ugovor onda moguće da su ga zato cimali, ali za običan fon sam ušao u prvi Verizon na koji sam naišo i uzeo pay-as-you-go karticu i telefon

Edited by trooper

• 3 weeks later...