Synd Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 rip :c pa jbt neki degeni su mu overili gajbu bas skoro... pare koje je skupljao za lekove mu zdipili (-_(-_-)_-) Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Jaoj da, rekao je da će valjda moći da održi barem još jedan koncert :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 rip.. =/ Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 rip :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nije da je bash umro mlad... rip... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 gledao sam to na TV , mogli su ranije malod da se sete da mu pomognu... RIP Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 rip :c pa jbt neki degeni su mu overili gajbu bas skoro... pare koje je skupljao za lekove mu zdipili (-_(-_-)_-) To je ta SUDBINA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 R.I.P. :o( Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 rip :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 RIP Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 RIP i drvlje i kamenje na retose koji su ga dva puta opljackali, zna se od koga se krade bre!! :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 au bedak RIP. al nisam upoznata sa situacijom od chega je bio bolestan i shta nije imao love za lechenje ili shta??? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 au bedak RIP. al nisam upoznata sa situacijom od chega je bio bolestan i shta nije imao love za lechenje ili shta??? Umro od infarkta u bedi. Nije prodao nikada autorska prava, a i obilijali su mu kucu u par navrata. A dobio je bio pre par dana pomoc od drzave. Jbg... Rip Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 bas mi zao,cuo sam jbt da je bio nbr. III dzez pevac u svetu! jbg :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ova smrt od svih smrti muzicara i poznatih licnosti mi je cini mi se najteze pala... mnogo ga volim... cak imam i e-mail adresu inspirisanu njegovim likom i delom.. pocivaj u miru... e da,kako se porucuje to isto muslimanima ? valjda je bio musliman Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 pocivaj u miru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 pocivaj u miru... e da,kako se porucuje to isto muslimanima ? valjda je bio musliman Pochivaj u miru, selam selam, kobasica mortadela Alahu akbar! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ova smrt od svih smrti muzicara i poznatih licnosti mi je cini mi se najteze pala... mnogo ga volim... cak imam i e-mail adresu inspirisanu njegovim likom i delom.. pocivaj u miru... e da,kako se porucuje to isto muslimanima ? valjda je bio musliman ne znam al kad se izjavljuje saucheshce kaze se neshto tipa 'may you have no more sorrow' Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts