Stator Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Asus EEE PC 4G Surf Star 3-4 meseca, skroz ocuvan, nigde ogreban, crne boje, u garanciji. Koriscen intezivno 1 mesec i posle toga jako slabo. Trenutno je instaliran eeexubuntu 8.04 specijalno optimizovan za njega. Uz laptop ide sve sto sam i ja dobio - kutija i prateci CD-i, uputstva i naravno garancija. U Lap top je ubaceno 2 GB Memorije koja je u granciji. 250 e je sve + jos 512 DDR2 koje sam dobio iz njega + SD kartica od 2 GB. Treba mi ske tako da nikakave zamene ne dolaze u obzir :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ju, chemu prodaja stefke, kad si toliko dizao u nebesa taj asus? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Iskocila mi neka frka za kes :/ Ne bi ga prodavao da ne mora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Prodato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts