Adaron Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Pozdrav ljudi imam problem sa brzinom skidanja torenta trazio sam razna podesavanja nista nisam uspeo brzina mi je i dalje 16,17 pa spadne na 5,6 pa na 0, pa opet 15 i tako... modem mi je smartax mt 882 1536/192 nisam neki strucnjak zato mi treba neko pocetnicko objasnjenje kako da podesim, koristicu client onaj koji mi neko preporuci uz podesavanje samo bar 60kb/s da skida do sad sam 11giga skidao 2 meseca dajte ljudi pomagajte :) msn adresa mi je bajkeen@yahoo.com ako je neko voljan da mi "uzivo" pomogne! hvala unapred!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Koristiš javne ili privatne torrente ? Da li si uopšte upoznat kako to funkcioniše ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaron Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 S obizrom da sam kucao na google za torent koji sam hteo da skinem pretpostavljam da je javni... a nisam upoznat sa javnim/privatnim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaron Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Znaci niko ne zna a zna li neko neki forum gde bih sigurno mogao naci odgovor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 nema podesavanja, ako ti radi torent radi.... brzina zavisi od koga vuces tj koliko seedera i leechera ima na tom torentu tj koliko je isti "aktielan iliti u prometu" ako se ne varam... meni neki torenti idu full speed ( anime serija naruto ) a neki se vudu ko crevo pa skidan jedan DVD po 2 nedelje jbg... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaron Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 pa primera radi skidao sam futuramu 1800 peers i oko 100 seeds i skida 5kb/s to mi ne izgleda bas kao normalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=48857 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Javni torrenti = male brzine Oko podešavanja nema neke velike mudrolije, ili je torrent dobar ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ja dok nisam pecovao ono sranje, nije mi radilo nikako. kad sam pecovao, radi dobro. dakle, ima podesavanja Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts