vlada92 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 ^100% Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ima neko kameru? Ja sam spreman za akciju :) (samo sutra da qpim pancir) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 http://www.facebook.com/people/Remi_Gaillard/582323649 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 priceles [roflmao] [roflmao] [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 što lepo ne pogledate sve filmiće sa njegovog sajta, umesto što jurite po youtube-u http://www.nimportequi.com/ Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Po vashoj logici ovako "neshto" uradish bilo kome u srbiji i automatski dobijesh batine od njega => da su svi u srbiji opaki i da svi shibaju odma na prvu... WTF ? Preko 90% likova bi se samo sklonilo i u sebi reklo "jebesh budalu" Elem par likova ga je jurilo... - onaj shto ga je gurnuo u vodu mogao je samo da plache jer nije imalo shanse da ga stigne - onaj shto mu je bacio shtap u vodu (kako ste rekli u srbiji bi dobio batine) i taj lik ga je jurio... verovatno ga je jurio zbog autograma.. btw nisam znao da smo mi srbi tako opasni... I just dont get u i think -_- Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Pazi nije to zato sto smo mi Srbi ili nesto da je i otisao u Americki geto i radio to neko bi izvadio utoku i izbusio ga na licu mesta, samo sto je Srbija ko Americki geto postala poslednjih godina i to je sve ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Bre ja neshto nisam primetio :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ma bre car je Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 jebeni kralj!! Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxxa Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Po vashoj logici ovako "neshto" uradish bilo kome u srbiji i automatski dobijesh batine od njega => da su svi u srbiji opaki i da svi shibaju odma na prvu... WTF ? Preko 90% likova bi se samo sklonilo i u sebi reklo "jebesh budalu" Elem par likova ga je jurilo... - onaj shto ga je gurnuo u vodu mogao je samo da plache jer nije imalo shanse da ga stigne - onaj shto mu je bacio shtap u vodu (kako ste rekli u srbiji bi dobio batine) i taj lik ga je jurio... verovatno ga je jurio zbog autograma.. btw nisam znao da smo mi srbi tako opasni... I just dont get u i think -_- ja bi ga prvi upucao :D a mislim da bi i vecina haha Quote Dzogaz je nub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Cime bi ga upucao majke ti, praćkom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) jeste nama smesno i divimo se nekima koji reaguju normalno, ali zamislite sebe kako izadjete da pecate, dolazi lik uzima vam stap baca ga/ gura vas u vodu, sjebe vam dan pritisak 300/200...ne biste ga upucali :D mada je lik kralj :D Edited June 7, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ne mogu da zamislim sebe kako pecam... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Setio sam se Borata, odnosno dobio sam isti osecaj blama kad gledam haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Overite Rocky is back... tu su mogli i on i kamerman da dobiju batine :)) Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 au jebo ga koja budala :D kad se popeo na prvo mesto pored onih bildera, komirao sam se xDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 najjaca je scena kad se moli u wc-u pred mec, a lik pisa pored njega strasno/.... Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 da da da, Rocky is back je objasnio. Mogli su da ih izuju za sve pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts