GibanicA Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 dok su spanci oduvek bili onaj najgori olos. no to vec ide van granica fudbala osim kihota i gaudija greota je ne pomenuti i dalija:) ja se uzdam u turska rusija finale i da rusi dobijaju 2-0..nemci mi se najmanje svidjaju od sve 4 ekipe.pokazali su dosta slabosti na prvenstvu generalno..nije to ona nemacka iz 2006 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 a Gaudi? :) Gaudi je Katalanoc i nikada se nije smatrao Spancem. trebao si pomenuti Kalatravu... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Realno gledano najveci Spanac svih vremena je Pikaso, u odnosu na njega svi su amateri. Ali kada bi krenuli da nabrajamo Italijane i njihov znacaj, tesko da bi neko drugi iz zapadne civilizacije dobro prosao. Dakle, Italijani igraju najbolji fubal. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 realno, covek je u pravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 nije u pravu! 2/3 svih bitnih pronalazacha u istoriji su nemci (ili lol jews from germany ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 (edited) 1/1 najbitnijeg pronalazaca u istoriji je srbin, realno. a ja sam mislio na ono sto je rekao za italijane i fudbal @topic - pobedjuju spanci na penale, 100% Edited June 24, 2008 by Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 (edited) Vishe (u smislu nekoliko njih) ima srba koji su napravili krajnje kardinalne pronalaske kao npr. Milutin Milankovic ali dobro... U svakom slucaju utakmica je bila dosadna prema ocekivanom i na kraju su proshli shpanci hvala bogu da ne gledamo ove mrtve italijane vishe kako muce onu loptu. edit - u slucaju da neko ne zna ko je to moze potraziti na wikipedi-ji ima prilicno ok clanak. Edited June 24, 2008 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 de su nashi Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 izvinjavam se za offtopic, ali - milutin milankovic pronalazac? [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Jbt zar morate da serete i u ovoj temi... VECHERAS OMG OMG GOOGGOGOG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 KAD JE TEKMA BRATE /wank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 kapiram da ce veceras biti dosadna tekma, turci imaju 13 igracha ukupno (samo 2 izmene ukljuchujuci golmana) :( al' zato sutra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 kako se ljudi pale na ove ruse to je nenormalno, mada tako je pre bilo i sa grcima i te fore.2010 ce to biti Togo ili tako nesto.Veceras navijam za Nemce a sutra za Spance, titulu naravno nosi Spanijaaa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 samo sto za razliku od grka, rusi igraju napadachki fudbal ;) a i neki od nas su zhiveli tamo pa ih gotive po defaultu ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 veceras navijam za Tursku,sutra za Spaniju...i naravno da Spanija osvoji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 to ti je ko da si rekao da navijas za hrvatsku, veliki srbine!! :) veceras navijam za dosta golova i lepu tekmu, mogu li turci sa 13 igraca da naprave nesto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 naravno da mogu, golman u napadu sabija @poredjenje grcka-rusija - za grcku niko nije navijao pre 4godine, smarali su svaku utakmicu i ubijali fudbal iz mecha u mech... jbg, cak ni italijani ne smaraju toliko... smesno je porediti ofanzivni fudbal lep za oko sa dodavanjem od 10minuta u zadnjoj liniji odbrane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ali italijani smaraju svake godine tako.....znas ono ok je da si srbija ili grcka nemas igrace da igrate dobar fudbal pa igrate taj jadni :D ali italija ima potencijala za dobar fudbal D: ali jbg :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 to ti je ko da si rekao da navijas za hrvatsku, veliki srbine!! :) veceras navijam za dosta golova i lepu tekmu, mogu li turci sa 13 igraca da naprave nesto?? pa moram sve da gledam hronoloski... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 veruj mi, ja licno mrzim 1-igrac-u-napadu-jednom-ce-ga-usrati fore, i slazem se sa tobom da italija zaista ima potencijala... najvise me je zaprepastilo to sto je protiv spanije italija zavrsila utakmicu sa 3(TRI) napadaca, a nije primila ni jedan gol(a u timu nisu bili ni gattuso, ni pirlo, ni cannavaro)... ocito je da moze ofanzivno... problem je to sto selektori namecu takav sistem igre(dakle, nije problem u igracima)... jbt, ok je, del piero ne moze da izdrzi svih 90 minuta, ali da najbolji igrac od 390minuta odigra tek nesto preko jedne cele tekme je jebeno zastrasujuce... ma cak i blagi pogled na postavu u prvoj utakmici ti je dovoljan da shvatis koliko je donadoni poremecen chovek i da chovek jednostavno nema stofa da bude selektor... vraca se lippi. vracaju se i totti i nesta... nadam se da ce se formacija bar malo razlikovati od 3-6-1... na svetskom prvenstvu cu navijati za srbiju(ako se plasira uopste [V] ), naravno, ali ce mi favorit za osvajanje svakako biti italija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 kako te nije mrzelo da pises Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 vracaju se i totti i nesta... odlichno, svi italijanski problemi ce da se reshe ako dovedu josh dva igracha od 32, 33 godine ili koliko vec imaju. Trebalo bi da se podmlade a ne da idu po groblju svoje reprezentacije. Sta je sledece - Franko Barezi ponovo stoper na mondijalu 2010. ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 totti 31, nesta 32. nebitno, shvatam poentu. nemam ja problem sa time ko ce igrati. i ne vezujem se za njihova imena vec za za njihove(pre svega tottijevu) pozicije u timu/na terenu. zato sto ovako(svi na pola, pa bacajte toniju u kazneni) jednostavno ne vredi ni po' kurca ladne vode... realno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ala vas je prevario ovaj Kole, ccc. Nismo pricali o pronalazacima i ostalim zajebantima nego o umetnosti, ccc. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 odlichno, svi italijanski problemi ce da se reshe ako dovedu josh dva igracha od 32, 33 godine ili koliko vec imaju. Trebalo bi da se podmlade a ne da idu po groblju svoje reprezentacije. Sta je sledece - Franko Barezi ponovo stoper na mondijalu 2010. ? lupio si gadno, totti je bog, nevezano za godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts