Jump to content

The world's hardest riddle

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa ovi odsechci shto su u boji, nisu istih povrshina (duzina) na prvom i drugom trouglu, dakle razlichiti su..

Izshtampaj sliku, uzmesh lenjir i WHOALA! :-))

Inache trouglovi trebaju da imaju iste povrshine i vidi se da je nemoguce onda jedan da ima ceo kvadratic lufta... odatle sledi da jedino nisu isti odsechci :P gg no re ^^

A reci mi shto nije tachno kada se vidi da su razlichiti trouglovi sa slike koje sam dao

Edited by TeacH

Craziness is directly related to having a vagina.

RIDDLE THIS:

trougao.gif

Teach, totalno si u krivu :D plavi i crveni trougao su iste povrshine i na donjoj i na gornjoj slici : )

pa ova gore slika uopste nije trougao, vec cetvorougao. Ako se malo bolje pogleda, vidi se da je na mestu dodira crvenog i plavog trougla malo udubljenje, dok je na donjoj slici tu malo ispukchenje. Eto odakle rupa :D

a za one koji ne vide dobro evo dokaza da hipotenuze crvenog i plavog trougla nisu na istoj pravoj: da jesu odnos kateta bi trebao da bude isti a 8:3(plavi) nije isto sto i 5:2(crveni)

Edited by Mickeyyy

Miki, rekao sam da "treba" da imaju iste povrshine :-) Mislio sam kada bi sve bilo normalno tj bez onog ispupchenja.. inache na onoj mojoj slici sam oznachio ispupchenje samo nisam napisao da je odatle rupa jer je to ochigledno :D

Samo se ne razumemo :-) ehehe

btw odsechci nisu isti.. da su isti nema jebene rupe :D

Craziness is directly related to having a vagina.

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²