Jump to content

Help da otkrijem problem

vlada92

Recommended Posts

Znaci, uzeo sam komp, po vuduovoj preporuci ^^

e2160

msi 8600gt

2x 1gb rama

gigabyte ga-p35-ds3

400w napajanje

Problem...igram wow, dokurcilo mi je cimanje sa igrom kojoj i nije potrebna bog zna kakva gaming masina da radi u fullu...doneo komp prva dva dana, sve na max naravno 70-80 fps-a....ukljucim komp jednom krenem da igram, pokrenem winamp, zvuk krene da zabada fps opadne, i od tada mnogo losije radi...trenutno ne igram na high detaljima (mid uglavnom) i radi mi na ~30fps...znaci, mogu da igram, ali znam da je nesto sjebano....

Takodje imam problem kada je kompjuter iskljucen neko vreme ( 3h+) i kada ga opet ukljucim, kada prvi put startujem wow ili cs komp zabode i moram da ga restartujem...posle restarta normalno udjem u igru i sve radi ( losije nego sto bi trebalo naravno :P )...

Moguce da cu popiti lolnub odgovor ali bas me briga, samo problem da resim :(

Ja sam stavio u hardware, mada je mozda i software, samo pomozite ...

BRATORI

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Idi na realtek.com.tw i skini najnovije drajvere za zvučnu.

Vidi da nešto u pozadini ne radi skeniranje sistema ili defragmentaciju harda, ako si instalirao neki od odvojenih programa.

Takođe, skini CPU-Z, upali ga i ostavi tako. Onda otvori WinRAR pa idi Tools > Benchmark i prati frekvencije u CPU-Z - ako frekvencija ne skoči na radnu, nisu lepo montirali kuler.

Ako je sve u redu a apdejt drajvera ne pomogne, reinstaliraj Windows.

Ako ni ovako ne pomogne, teraj na reklamaciju.

apdejt problema...

uradio sam ovo sto mi je vudu rekao, reinstaliracu windows ovih dana posto je ovo prethodno u redu....

e sad, danas ( i juce) kada sam ukljucio komp, ostala je crna slika na monitoru a kuciste je radilo....morao sam da restartujem komp i onda je radio....

zatim sam usao u wow i slika se sjebala i ovo je ispalo na 10ak sekundi , pa sam alt tabovao ( trebalo mu je 6-7 sekundi ) i posle se vratilo u normalu

wowscrnshot052108200038eh6.jpg

znam da nista ne znam ( :) ) ali cisto da pitam, da mi nije mozda preslabo napajanje? ili ako mislite da je nesto drugo dajte neko uputstvo da sam pogledam unutra pa da ostavim izvestaj :D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲