vlada92 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) Znaci, uzeo sam komp, po vuduovoj preporuci ^^ e2160 msi 8600gt 2x 1gb rama gigabyte ga-p35-ds3 400w napajanje Problem...igram wow, dokurcilo mi je cimanje sa igrom kojoj i nije potrebna bog zna kakva gaming masina da radi u fullu...doneo komp prva dva dana, sve na max naravno 70-80 fps-a....ukljucim komp jednom krenem da igram, pokrenem winamp, zvuk krene da zabada fps opadne, i od tada mnogo losije radi...trenutno ne igram na high detaljima (mid uglavnom) i radi mi na ~30fps...znaci, mogu da igram, ali znam da je nesto sjebano.... Takodje imam problem kada je kompjuter iskljucen neko vreme ( 3h+) i kada ga opet ukljucim, kada prvi put startujem wow ili cs komp zabode i moram da ga restartujem...posle restarta normalno udjem u igru i sve radi ( losije nego sto bi trebalo naravno :P )... Moguce da cu popiti lolnub odgovor ali bas me briga, samo problem da resim :( Ja sam stavio u hardware, mada je mozda i software, samo pomozite ... BRATORI Edited May 18, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 nesto oko windowsa si sjebao... ima toliko stvari da nema sanse na keca dijagnozi pa i da si voodoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Idi na realtek.com.tw i skini najnovije drajvere za zvučnu. Vidi da nešto u pozadini ne radi skeniranje sistema ili defragmentaciju harda, ako si instalirao neki od odvojenih programa. Takođe, skini CPU-Z, upali ga i ostavi tako. Onda otvori WinRAR pa idi Tools > Benchmark i prati frekvencije u CPU-Z - ako frekvencija ne skoči na radnu, nisu lepo montirali kuler. Ako je sve u redu a apdejt drajvera ne pomogne, reinstaliraj Windows. Ako ni ovako ne pomogne, teraj na reklamaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 format c Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 apdejt problema... uradio sam ovo sto mi je vudu rekao, reinstaliracu windows ovih dana posto je ovo prethodno u redu.... e sad, danas ( i juce) kada sam ukljucio komp, ostala je crna slika na monitoru a kuciste je radilo....morao sam da restartujem komp i onda je radio.... zatim sam usao u wow i slika se sjebala i ovo je ispalo na 10ak sekundi , pa sam alt tabovao ( trebalo mu je 6-7 sekundi ) i posle se vratilo u normalu znam da nista ne znam ( :) ) ali cisto da pitam, da mi nije mozda preslabo napajanje? ili ako mislite da je nesto drugo dajte neko uputstvo da sam pogledam unutra pa da ostavim izvestaj :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Napajanje nije sigurno. Osim ako nije neko od pre 5 godina koje samo što nije ispustilo dušu. Ako je pasivna grafička, probaj i da uperiš neki ventilator u nju. Takođe skini i provrti memtest86+ (narežeš na CD/DVD i upališ komp s njega). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts