oneironaut Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Trebali bi mi bilo kakvi dota repovi,nije bitna ekipa,nisu bitni igraci,samo da je neki dota rep sa nasih podrucja(moze i sa bilo kakvih podrucja) koji jos nije okacen na net(vazno mi je da rep nije na nekim vecim sajtovima,tj da nije sharovan mnogo) ili nesto tako.. Svaka pomoc bi mi dobrodosla.. Nije bitna verzija, ni koliko je rep star. Pomoglo bi sto vise materijala. Unapred zahvalan. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotar Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Sry for off topic, al shta ce ti takvi replay-i? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 Radi se o nekom poslu na koji sam se prijavio i treba da ocenim jedan rep al da nije u databaseu vecih sajtova..tako da mi trebaju repovi sa nasih lan turnira mogu i nekih dogadjaja manje poznatih.. Sta da ocenjujem nesto sto je vec vidjeno i ocenjeno..:) Imam ja dosta nekih raznih repova,bavim se tim neko vreme,pa mi ovo savrseno upalo a i volim to da radim(a i da igram dotu,offcourse :)) Eto tako.. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotar Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 (edited) Evo ti probaj ovo, to su ti replay-i sa LAN turnira u Novom Sadu: http://forum.klanrur.rs/index.php?s...p;#entry1160947 (mislim, ko ce znati da su ti replay-i bili uploadovani na rapid share-u, i to svi zajedno spakovani) Edited May 15, 2008 by Dotar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 @ dotar Hvala.Ma nema veze,verovatno nisu dosli do nekog veceg sajta.. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ma de nisu dosli, pogledaj moju potmku, to treba ovi iz myma i virtusa da gledaju da se uche! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Nisam mislio da nisu repovi dobri :), da bi dosli do nekog veceg sajta Ma ima da ih okacim na gosugamers :))) i gotfrag,bre da gledaju :))) lolz jos treba da ih pogledam sve :)) Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Gledaj gledaj, nego od danasnjeg lana cu ti poslati rep, partija od jedno preko dva sata neprestanog gazenja... Dazle sa ankovima i jedno 5-6 roshana izgazenih.. Samo smo se ubijali i kupovali... preterana partija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Evo da okacim jedan replay,neki momak igrao sa miranom pa ako imate vremena da pogledate i da kazete sta mislite jeli imao mh? http://www.dota.rs/index.php?action=downlo...a=downfile;id=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts