MagmaN Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 E ovako imam problem sa ortakovim mp4 playerom marke "MS industrial" dakle prebacujem ja lepo sebi muziku i sve to lepo ide i samo od jednom mi izbaci poruku "please remove write protection" i posle ovoga nista vise ne mogu da iskopiram na player, a treba mi za veceras posto putujem :( formatirao bi ga ( mada ne znam da li bi pomoglo) ali necu da rizikujem posto imam muzike na njemu nesto ali nemam sve :) da li neko zna kako ovo moze da se sredi ? pokusao sam da ponovo nakacim na komp i da rr komp kao i player ali nista od ovoga mi za sad nije poslo za rukom, ali zato sa playera mogu da brisem stvari, ni folder ne mogu da napravim :( POMAGAJTE OCAJAN SAM :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 E da ali zato kad idem overwrite to hoce da radi normalno ali ovo 2. nista :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Pa formatiraj ga zaboga, neće eksplodirati :) Takođe vidi da nisi zakačio onaj prekidačić za write protection. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 koji prekidac ? ima samo onaj za zakljucavanje ako mislis na to ali ja to nista nisam dirao sam je od jednom prestao da kopira i izbacio mi ovo cudo a do tad je normalno kopirao :) a ako ga formatiram i ne uspe onda sam na*ebo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) . Edited November 12, 2024 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 probaj prvo chkdisk, pa tek onda format. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 Probao sam i chkdisk i nista ne nadje, ne znam da li da formatiram ako formatiram i ne budem mogao da prebacim o5 muziku plasim se da cu polomiti mp4 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Formatiraj, aman! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts