Jump to content

Counter Strike serveri,zakup, i Public server online


Recommended Posts

CS-Servers.info, najpovoljini zakup Counter-Strike servera u Srbiji

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da od danas CS-Servers.info nudi zakup Counter Strike servera po veoma povoljnim cenama.Serveri se nalaze u Nemačkoj. Testirajte našu uslugu i posetite naš Public server na adresi 213.239.217.175:27015.

Više informacija na našem web sajtu: http://www.cs-servers.info/

Edited by CS-Servers.info
Link to comment
Share on other sites

CS-Servers.info sve Counter-Strike servere hostuje na Nemačkim Internet linkovima.Zbog toga, UDP paketu koji vaš računar šalje serveru treba više vremena da dostigne destinaciju(Ninberg, Nemačka).

sjajno

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

WOW DOBIJASH I FTP :o to, kao, dodatna oprema? =)

Koliko na jednom boxu imate servera? Na koliko fps rade serveri? Jesu boostovani? Na ovom test serveru se pojavljuju lag spikes, mogli ste bar njega da nashminkate, ako je test server takav ko zna kakvi su ostali. hfhfhf

lul

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje,

svi serveri su maksimalno optimizovani zavisno od broja slotova i ostalih faktora, trenutno korisnici su zadovoljni potpunom kontrolom nad svojim serverima kao i performansama.Svakako,ako vi prijavljujete lag spikes potrudićemo se da nadjemo u čemu je bio problem,svaka kritika je dobrodošla.Naši kapaciteti zaista obećavaju kvalitetnu igru, na vama je samo da isprobate.FTP nažalost moramo da naglasimo da se dobija jer je to retkost na našim prostorima.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...