Jump to content

CS-Servers.info

The X
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About CS-Servers.info

  1. Drago nam je što je naše postojanje dovelo do proširenja usluga i ostalih koji se bave ovim poslom.
  2. Poštovanje, svi serveri su maksimalno optimizovani zavisno od broja slotova i ostalih faktora, trenutno korisnici su zadovoljni potpunom kontrolom nad svojim serverima kao i performansama.Svakako,ako vi prijavljujete lag spikes potrudićemo se da nadjemo u čemu je bio problem,svaka kritika je dobrodošla.Naši kapaciteti zaista obećavaju kvalitetnu igru, na vama je samo da isprobate.FTP nažalost moramo da naglasimo da se dobija jer je to retkost na našim prostorima.
  3. Poštovanje, u toku je specijalan popust za sve pakete, za više informacija pogledajte http://cs-servers.info/index.php?option=co...4&Itemid=63 Uz svaki paket se dobija FTP pristup serveru,gde u svako doba možete da praviti izmene, poseban FTP nalog za vašu prezentaciju kao i podrška za PHP i MySQL.
  4. CS-Servers.info, najpovoljini zakup Counter-Strike servera u Srbiji Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da od danas CS-Servers.info nudi zakup Counter Strike servera po veoma povoljnim cenama.Serveri se nalaze u Nemačkoj. Testirajte našu uslugu i posetite naš Public server na adresi 213.239.217.175:27015. Više informacija na našem web sajtu: http://www.cs-servers.info/
×
×
  • Create New...