Invader Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Evo i kako izgleda igranje Deathknighta na alpha serverima, pocinje se tamo kod smarackog tunela u epl :P Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ja's najiskrenije nadam da je ovo sa gnome DK gruba shala/alfa thing...ono, ajd humani i dorfovi sa alli i ud i orci sa horde strane, sve ostalo je just plain wrong... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 igracu jebenog DK samo zbog deathcharger-a Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 igraces dka jer si failovo u svim obicnim klasama kao i 90% ljudi koji ce to rolati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 igraces dka jer si failovo u svim obicnim klasama kao i 90% ljudi koji ce to rolati Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) a u koju grupu ljudi ti sebe svrstavas? u grupu debila koji su se vratili wow-u videvsi da od AoC-a nema leba ili? Edited May 24, 2008 by kiBo Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ne, debilu nikad nisam rekao da je aoc sranje procitaj prvo nesto pa onda pisi o tome napisao sam 10x zasto ne igram konana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 a u koju grupu ljudi ti sebe svrstavas? u grupu debila koji su se vratili wow-u videvsi da od AoC-a nema leba ili? degeneriku mali, da bi igrao aoc na minimum treba ti makina od 350-400 jura, a na max 600+ tako da stfu. niko nije rekao da je aoc losh, samo ti treba jebena zver da bi ga igrao. sad mrsh na svog gej elf rouga koj ima x2 failsteel lolblade-a od izlaska tbca- i gtfo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Alo bre ne dirajte marelenu, on je SP, mojne da padaju mind blastovi. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Mind blastovi? Po kojim mozgovima bi to ovde trebalo da udara??? ;) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ajde sta se svadjate. Conan je trenutno u gomili stvari bolji od WOWa, a na WOTLKu je da igru vrati na zlatna vremena pre-TBC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ja ne gledam to tako ja wotlk gledam kao wow + sve sto conan i wh imaju samo 2x bolje uradjeno sto je naarvno bolje : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 degeneriku mali, da bi igrao aoc na minimum treba ti makina od 350-400 jura, a na max 600+ tako da stfu. niko nije rekao da je aoc losh, samo ti treba jebena zver da bi ga igrao. sad mrsh na svog gej elf rouga koj ima x2 failsteel lolblade-a od izlaska tbca- i gtfo decko,decko kako se ti zoves? pa ja ne igram rogue vec 8-9meseci serem ti se na gamer-a ako nema komp 400+ btw jel igras ti wow uopste? Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Da, ulazim u radnju.... "Dobar dan, ja cu konfu tu i tu.." "To ce vas kostati 500 evra" "lol, decko imam skill..." "500 evra'' "wtf? imam 3 full vengeful lika jbt" "decko hoces d ati jebem kevu?" "ali ja sam gamer!" ...vraca se kuci svom raspad kompu... Edited May 25, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Da, ulazim u radnju.... "Dobar dan, ja cu konfu tu i tu.." "To ce vas kostati 500 evra" "lol, decko imam skill..." "500 evra'' "wtf? imam 3 full vengeful lika jbt" "decko hoces d ati jebem kevu?" "ali ja sam gamer!" ...vraca se kuci svom raspad kompu... haha nasmejo si me Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 btw jel igras ti wow uopste? -_- prestao sam zato sto je igrica postala retard-friendly zbog takih ko sto si ti. a inache imao sam na svim likovima ukupno oko 300 days played Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 decko,decko kako se ti zoves? pa ja ne igram rogue vec 8-9meseci serem ti se na gamer-a ako nema komp 400+ btw jel igras ti wow uopste? Tvoja masina >> moje masine ALI Moj skill >> tvoj skill !!!!!111 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Uzas da procitam ovako nesto .... PC Gamer: What else is changing? Tom Chilton (Kalgan) : We’re also going to be doing away with spell-damage only type gear. We’ll be moving to a system that, as part of your talents, will let players convert healing into spell-damage and vice-versa as part of their talents. That way they can use the exact same gear, but their talents just adapt what it does.” Dakle bio sam se u raidu za neke healing predmete sa jebanim popivima i vidarima, sad cu morati sa šamanima, veštacima i magovima.... OMG Taj predmet je ql za mene daje healing + 10 MP5 extra za DIPIES!!! Koj krap. Ili daj boze da ovo znaci samo za popove, vidare i paladine :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 1. veštak => veštaci veštac => veš(t)ci (lol silent T) 1a. u kom sistemu vrednosti se prevodi druid, ali ne prevodi se šaman i paladin? (vidar je doslovno healer, a druid (recimo keltski) nije samo vidar) 2. kako pola geara prebacuju na razne honore, tokene, bedževe i medalje, zu pametnu raspodelu geara u okviru gilda, ne bi trebalo da čekash predugo na određeni komad opreme =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 jos samo dubace da su svi itemi BoE i super Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) Bice samo polako ;) Trade channel: WTS t11 (neki kombo) token.18k gold!Cheap! Edited June 10, 2008 by frkans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 (edited) 1. veštak => veštaci veštac => veš(t)ci (lol silent T) 1a. u kom sistemu vrednosti se prevodi druid, ali ne prevodi se šaman i paladin? (vidar je doslovno healer, a druid (recimo keltski) nije samo vidar) Thanks for tips and tricks ! Jebiga nepismen sam :( Elem, tako sam napisao jer me mrzelo da pisem normalan post. Naravno da vazi samo za heal clase, tj oni ce imati talent koji ce im pretvarati heal u spell dmg, ne vidim samo cemu nov topik... A sta ako planiraju magovima da daju Holy talente ! :( Ne znam i dalje ne kapiram kakav ce im biti to novi sistem. Zvuci doduse interesantno, ja sam holy danas sutra idem na spelldmg ;) i pawneujem sa let me see, 2200 Spelldmg atm ? Sem ako ne urade da 100 heala bude 50 spell dmg... Nista dok ne vidimo kako funka taj novi sistem. Edited June 10, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts