Paja Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Kako vam se svidja muzika iz serije? Meni je bas gotivna, podseca me na homeworld: cataclysm muziku, pogotovo u bitkama. Ne znam shto, ali taj arapski "touch" koji daju muzici mi godi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 ima li neki novi OST za 3-4 sezonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted May 7, 2008 Author Report Share Posted May 7, 2008 Koliko sam video na amazonu, ima jedan ost koji je kao original, pa onda season 1, season 2 i season 3 posebno. Mislim da nema nishta jos za chetvorku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 nema josh nista... iskreno, muzika iz shpice je odlichna i stvarno u fantastichno u 80 sec muzike uspeva da ulije tu HW atmosferu o kojoj prichash ali zato sve ostalo mi je nekako blah... jedino sto mi valja iz st za novu galaktiku su one numere kada se poigravaju sa temom iz originalne serije =o) old theme je alfa i omega ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts