Rambe Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 khm... to shto ti znash Matija samo za ljude iz Bg-a ne znachi da ih nema... DAMKE GAY !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 xDDDDDDD kolko volim ovu decu sto flejmuju na net :DDD dodji na tur u ns sa svojom ekipom pa da igramo dote i nemoj da psujes da ti ne dodjem u to selo da te preslikam buljasu mali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Padezi haasane padezi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sketmen Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 (edited) Znam ja ljude i van bgd koji su iole ok. Ae nek mi neko objasni sto ste svi u fazonu vi beogrdajani...??Hasane nemoram u ns na tur sakupi ekipu na netu. Edit: ako bas oces u bg dodji da me preskilujesh al ja nebi isho mechki na rupu. Edited May 7, 2008 by tHc.Matija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 znaci nema fajt? FF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Padezi haasane padezi!!! on je rumun :)))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Brate... I ti si peruanac pa i dalje znas sve padeze... A, inace koje su ovo pickice, kao sve ce se zavrsiti na doti... tt Razocarao me ovaj forum, sve pickice, osim RZVETA naravno! Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Brate... I ti si peruanac pa i dalje znas sve padeze... ive tried to be sarcastic... ive failed... again... :( Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Dota > Nozevanje > Pesnicenje > BG> NS Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 ive tried to be sarcastic... ive failed... again... :( JAVI SE ISTOK Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 alo svi znamo da me boli kurac za padeze zar ne ? @ thc.neko sta ima igram s tobom cw nemam pametnija posla gubim vreme sa klincom od 13 god... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 pffff katastrofa Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Cekam repove 1v1. Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Imam ja neki coffine pwnovao sam nekog Yocu solo mid zeus... neki public igrac. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
sketmen Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Klinac od 13 god bi te izotvarao i u doti i in rl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 auuuuu nisko nisko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 ae iskulirajte ozbiljno, nije vam dovoljno sto sam ja retard odgovorio uopste na tickepin post, nego morate da nastavljate........ Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 (edited) Svi se neshto svadjaju, i hoce da se biju uzivo, bash vam nije fora... :(( Ja ne znam dal` ce mama da me pusti da idem ako ovo vidi... :((((( Edited May 8, 2008 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby011 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Gde je postovanje ? Quote Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Svi se neshto svadjaju, i hoce da se biju uzivo, bash vam nije fora... :(( Ja ne znam dal` ce mama da me pusti da idem ako ovo vidi... :((((( to je bas do jaja nabadati se zbog igrice ;] znam iz iskustva tt Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 to je bas do jaja nabadati se zbog igrice ;] znam iz iskustva tt kada tako formulišeš, autori postova bi trebali da se tresnu tastaturom veoma jako šabanisanje će uvek biti čija je piša veća, mora da je zbog toga što ribe uglavnom vole dobre gamere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 quote haasan : i nemoj da psujes da ti ne dodjem u to selo da te preslikam buljasu mali HAHAHAH preslikam :)))))))))))))))) tickepa kad se vratis iz vojske primicu te ja u sein, ne brini, osveta ce biti tvoja haasan = BS.Nominativ alo RZVE mogo bi da pocnes sa svojim pricama kako si imao 10:1 zevsa na SIGu. ovde sve neka otvaranja irl i u doti i pegle a onda kad odes na lan ili se neko ne pojavi ili su svi JAO STO SI TI LEP DECKO STO SI DOBAR KAKO SE ZOVES AJDE DA TI GA IZDRKAM itd flejmeri propali, haasane banuj plox topic name : we cant go on together with suspicious minds ( ticke i mare ) damke nema nista dok ne zavedes red sa sf-om yoco, bizho, ae da se nabadamo malo plox ? oce neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Svi ste vi picke. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Ae nemoj ste sise! Onda kada se vidimo u ns, napravicemo mini tur u pesnicenju na poljani, uplata 100din, 100% u prvo mesto, plus svako moze da uzme deo tela od borca kog je porazio(oko,prst,zub...). Rzvetu nije dozvoljeno da dodje na tur, previse je jak za pesnicenje, a previse glup za dotu ... Ko je imbaboy zabovario sam? Btw de ces Yocu da nabadas, nema 20kg sa mishem i tastaturom :) I naravno da ce da bude svi JAO STO SI TI LEP DECKO STO SI DOBAR KAKO SE ZOVES, kad je rzve lep decko, reci kako mu stoji Dakilence mamino :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockocoockole Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 @silencioo pa nije fora,uzecu vam sve pare NIKO NIJE JACI OD CIGLETINE,pa ni rzve ja cim pocnem da gubim vadim ciglu i zna se kako se zavrshava...:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts