cali Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Pre par dana mi je bio dvogodishnji bratanac u poseti. Upalio je komp, ulogovao se (ljubi ga stric pametnog), i pocheo da lupa shakama po tastaturi Sada mi se u gmailu slova pojavljuju u italicized formi, a u pidginu odbija da prihvati promenu fonta u bilo koji drugi (trenutno je onaj iritirajuc source code font) Ima li neko ideju shta se uopshte desilo? U displeju izgleda sve na mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 sto posto je neki Accesibility dzarnuo ili tako nesto :D Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 rofl, znaci ja sam to isto uradio pre dva dana:) reko dal da stavim topic, ma jok, kao, ne smeta mi toliko... meni su italici po guglu recimo i u winampu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 samo treba da negde sa neta skinete arial.ttf i da ga prebacite u fonts dir, to je meni reshilo problem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Desktopr -> Properties -> Appiriances -> Advanced -> Text box? I ostala chuda u okviru tog menija? Drugo mi nishta u sushtini ne pada na pamet... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts