WrVoX Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 imam cudan problem sa kompom, zapravo komp mi je blokirao cim ga upalim.. pa sam ja prvo reisntal windows medjutim nije pomoglo.. menjao sam hard, graficku, menjao ram i sve zivo.. i ispostavilo se da je maticna. Ok kupio sam drugu maticnu i uspust kupio jos 256mb ram i uzeo sam bolju graficku (ATI radeon 9600 pro 256) imao sam slicnu od 128.. E sada je fora sto mi komp radi mnogo gore nego pre konkretno igre mi rade isto kao i pre mozda cak i gore... nadao sam se malo boljem kvalitetu sa obzirom da sam uzeo malo bolju graficku i ram.. ne ocekijem mnogo bolje ali je ovo gore nego pre! help plz ;/ p.s nisam hteo nista da diram u ATI Catalyst Control Center-u tamo ima dosta podesavanja zaa graficku pa se pitam da li mozda treba nesto da se podesi tamo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Reinstaliraj Windows (sa formatom hard diska), stavi najnovije drajvere redom (ploča, procesor, zvuk, ostalo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 @voodoo Reinstaliraj Windows (sa formatom hard diska) @wrvox pa sam ja prvo reisntal windows medjutim nije pomoglo Decko je to vec probao. Voodoo zasto format hard? samo odradi format particiju gde mu je windows darjveri etc... Nema potrebe za format ceo hard... Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ako voodoo kazhe da treba tako,onda je tako i tachka. stfu. :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Da da, format particije, na to sam i mislio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Reci Voodoo-u da ti sklopi masinu, ima da se provedes k'o i ja, "hit the restart button every 10 mins" :] Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 formatirao sam particiju ali opet isto... btw svaki put kada se podigne windows samo crno preko ekrana i promeni rezoluciju ili nesto.. posle sve normalno radi sem sto i dalje igre rade gore nego pre.. cudna stvar se desila sinoc, igrao sam neku igru i ono lose radi i sve i samo odjednom se res komp.. posle udjem opet u igru kad ono radi kristalno lol.. i evo danas palim komp opet njesra radi.. wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Sve kroz prozor... Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted May 3, 2008 Author Report Share Posted May 3, 2008 (edited) sledeci problem: u igri sam i odjednom se res komp.. udjem opet u windows i izadje mi ono microsoft plz report this kao zao nam je nesto kenjaju znate vec... pa vas pitam da li je to do windowsa ili mozda neka komponenta zeza tipa pregrejavanje neko ili tako nesto.. ? help pl0x! Edited May 3, 2008 by WrVoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) Reinstaliraj Windows (sa formatom hard diska), stavi najnovije drajvere redom (ploča, procesor, zvuk, ostalo). @voodoo Reinstaliraj Windows (sa formatom hard diska) @wrvox pa sam ja prvo reisntal windows medjutim nije pomoglo Decko je to vec probao. Voodoo zasto format hard? samo odradi format particiju gde mu je windows darjveri etc... Nema potrebe za format ceo hard... Pozz Da da, format particije, na to sam i mislio... Koji si analista Radul... Edited May 3, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts