F16HT3R Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ako volite navijanje , tucnjave , kradju i sve zivo sto prati huligane onda je ovo igrica za vas Very Happy Radi se o browser igri FIRMFOOTBALL . Ja sam je poceo igrati pre neki dan i COOL je totalno. Ujedno je tek krenulo tj tek se otvorio sajt tako da necete zaostajati puno za drugim igracima. Znaci mozete se tuci , navijati , gledati tekme , krasti , drogirati se , dilati drogu , uletiti sa svojom FIRMOM u PUB pobiti se , piti ... Eo registurjte se preko ovog mog linka i na taj nacin i meni pomozite Embarassed http://registration.firmfootball.com/regis...316101208473902 Probajte COOL je totalno Very Happy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) Ako volite navijanje , tucnjave , kradju i sve zivo sto prati huligane onda vas treba namlatiti ko volove i poslati u redovnu vojsku. Fixed. Edited April 22, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 pa sto te ne salju vise ??? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F16HT3R Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 @ voodoo Ovde ga ja zivim vojska nije obavezna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Zato je i rekao "poslati u redovnu vojsku.'', gde je kljucna rec poslati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 (edited) serete po coveku zbog neke forme njegovog posta, brate, cekirajte igru ako vam se igra, ako vam se ne igra, nemojte... mislim, malo bi bilo glupo da je napisao 'ako volite cvece i ptice i barbike i mir i red, e ona uzmite da igrate ovu igricu o huliganima, lol Edited April 25, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Pa brate, to je ko kad bi rekao "ako volite da pucate na ljude po ulicama i kradete kola, igrajte novi GTA 4". Ja ne volim to u RL, ali volim da igram GTA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 hocu da kazem da je potpuno nebitno sta on, ti, ili ja volimo, covek je opisao igru i ostavio link pri tome nikog ne vredjajuci... i da, zamisli da volis da obijas kola, pucas u ljude i bijes ih, zamisli tek onda koliki bi ti gust bio da pikas gta:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 ahahaahahahaha dobar, dobaaar:) ali avaj, nisam ja politicki korektan, za nesto sto bi mene bocnulo verovatno bih reagovo isto ko vudu, tako da jebiga, aj em onli hjuman:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 igrao sam nesto na ovu foru,zvalo se life offside... mnogo zarazno,stalno sam visio ispred kompa u "budzio se" ko kreten... registrovao sam se ovde cisto tebi da pomognem,ali tesko da cu igrati ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 evo ja sam se sada registrovao i jako se gubim Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ovo mi izgleda bas zabavno :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts