vlada92 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 mada znam sa svim klasama da igram da... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 da... da... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 zato si i prvi na spisku za oficire u guildu kazem ja Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 da... da... if u cant beat 'em join 'em :o Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Daj Rshume ne preseravaj se vise, ne znas ni kako igram. Ja ne kazem da igram hardcore, ali znam dovoljno dobro da zadovoljim potrebe gilda. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Daj Rshume ne preseravaj se vise, ne znas ni kako igram. Ja ne kazem da igram hardcore, ali znam dovoljno dobro da zadovoljim potrebe gilda. Uuuuu kakav penal.... Da je ovo stari RUR zadovoljavao bi ti 24/7, ali nema ko da iskoristi Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 E vidim sve pro ljudi za guild nego srecno vama a ja ako mogu trudicu se da udjem u evropu pre nashe drzave TJ pravicu se stranac kad god me je whisperovao neki srbin ili neko sa X YU uvek ili je boost ili inv u guildu ili ma ne znam samo shto mi krv ne traze,atm imam 2 hrvata jedno 4 makedonca ali nijedan srbin malo nas je na serveru HAHHAH![kad kazem imam to mislim na grbachi] Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 ja sam za... raid xp mi je sve pre tbc i ssc/tk bc zato sto sam batalio pve ... igrao bih death knighta smorile me ove mrtve klase ... nebitno koj server i frakcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 da ponovim jos jednom akcija bi uspela samo u ozbiljnom slucaju tipa sponzorstvo, sajt, prava regrutacija i slicno od akcija "e ocu i ja " moze samo da se izvede 5-10 men guild koji nece kurcu sluziti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 koje bre crno sponzorstvo lol pa ljudi ne mogu da nadju sponzora za cs a vi za wow da nadjete aloooo bre Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 kako ne mogu jel 4gl nije igrao za kgb ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 kako ne mogu jel 4gl nije igrao za kgb ? 1 cs ekpia od 50 a ovde pricamo 50 cobana :) nemoj da ih lozis da ce jos neko da im plati da igraju woww :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 pa naravno da je samo jedna ekipa kad ostali nisu ni za pancevo cpl realno :D dakle i ovde dolazi opcija samo ako budu najbolji ljudi sto kapiram da nije moguce tako da je gg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 sajt nije problem odradicu ja to chak cu i da platim domen ako treba, problem su ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxxa Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Ma sta vam je ljudi nije problem u parama,para nema..... :D Quote Dzogaz je nub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 kapiram, da vam je stalo bilo bi moguce.. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts