Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Pa poenta je da bude HC guild sa dobrim progressom ,znachi server da hara, a za EU , kao shto kazesh , top 100 bi bilo extra i nije ne mogutje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 optimism level rising ... Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 josh jedna stvar, mozda je glavna prepreka nash mentalitet, ali mozda je to i prednost. Isti je, znachi moramo se najbolje sloziti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 pa pazi killy to je jedini razlog zato bi recimo usao u taj fantazija srpski guild.ili sam ja nesto pobrkao ovo je kao srpski pve pro guild.ofc ne ocekujem ja da to bude nesto kao sk/nihilum/bal bal guild ali brate nek bude u prvih 100 kill on europe je manje vise ok za srbiju :) .realno reci sto bi neki izasao iz svog guilda u kojem sabija sunwell da bi usao u guild koji ne moze da ubije vashj? wtf ? DA BI IMAO SRBSKI TABARD LOL Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Mohi :) da moze ja bi nasu zastavu meto ko tabard :) u poslednje vreme je obozavam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 A jel ima i tabard ? Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 E ako ima tabard idem sad da power lvlujem samo mi recite koji server ^^ Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 rp pve retard players only Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 jeste srpska zastava za tabard i jos da se nazovemo kosovo je srbija i bog da nas vidi.ima da sabijemo nihilum samo zbog toga.im in Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ako kazemo da priznajemo nezavisnost kosova mozda budemo i guild zbog koga srbija udje u eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja bez tabarda nema sanse da razmisljam o tom guildu :d btw ako planirate bilo sta po pitanju "naseg" guilda onda ni slucajno kako je neko na nekoj od prethodnih stranica napisao altovi friendovi itd ... psy vam moze objasniti kako je nas pokusaj na Boulderfistu prosao ... nismo mogli da zivimo od gchata i pitanja "ajde da me boost ovde" "daj neke pare" .. itd !!! Inache na BF trenutno ima par guildova koji su iz iste zemlje i svi funkcionisu sasvim ok ( Italija - Finska - SWE ) svi su BT cleared ili 6-7 bossova down ... sto znaci da moze ... e sad sta kako gde to je najveci problem ;) a fazon sa lvlovanjem od pocetka nije los, posto 99% ljudi ovde ne bi sigurno napustili svoj guild gde su sada ... ja prvo krecem od sebe da ni za kakav "pokusaj" naseg guilda ne bih menjao guild gde sam vec dosta dugo !!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ako kazemo da priznajemo nezavisnost kosova mozda budemo i guild zbog koga srbija udje u eu Onda ce Ceda da vas podrzi 100%. LOLOLOL :) Meni je bitnije da mi pobedi Lukic u Smederevu i da dobijem napokon bazen u gradu, ili mi gine da radikali dodju pa da se kupam u znoju ... Sta fali nasoj zastavi? :( Bas je lepa!!! U 100 golda da nam drzi kosovarka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 bez te Language barijere je mnogo lakshe, uopshte nije poenta u spikanju engelskog jezika, nego je chinjenica da tjesh se bolje skapirati sa svojim. A i mogutjnost pravljenja guild meetinga je veliki + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Guild meeting psole par raidova je ravan genocidu koji nema srazmera oruzije po izboru ! HAHAHAH Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Shirite priznavanje nezavisnosti kosova u WoW-u, I trazite od Chede sponzorstvo. Btw, epic topic. Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 da da ,sledeci post ce biti "make it sticky" :D Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenger Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja mislim da sam bio jasam maksimalno: Grgec kafana, uz punjenu pljeskavicu ili kragujevacku + rakija ili pivo ko sta pije, i eto ozbiljnog dogovra za nesto. E problem moze samo da bude da nestane rakije, to je vec mnogo diskutabilna i zajebana situacija. I dalje sam maximalno ozbiljan. Ja sam za pokretanje ovog pitanja, ali iskljucivo uz dobru organizaciju ljudi koji ce da vode guild. Nista necu sam, dok ne vidim ekipu. :) Ja mislim da su jasni moji uslovi :) Eh procitah lepo sve vase postove i iz gomile ljudi koji su postovali mozda (kazem mozda) bi moglo da se izdvoji 5 ljudi koji deluju kao da bi izgurali ovo do kraja i da bi se dovoljno zalozili (citaj zrtvovali). Mislim da je Stivi potpuno u pravu kada kaze da je pravi nacin za pocetak IRL sastanak. Tu lepo vidis sa kim imas posla, a posle koje porcije cevapa i par casica neke domace rakije moci ces najbolje da procenis ko je kakav. Takodje to je i pocetni test jer ko se iscima da dodje na tako nesto znaci da dovoljno zeli a takvi su ljudi potrebni. Tu bih ja dao samo jedan predlog/savet...da taj sastanak bude van Beograda. Nije neki hejt nego cisto prakticno...realno gledano vecina igraca sa RUR-a je iz Beograda i bice najteze upravo iz te grupe probrati ljude koji su ozbiljni i koji vrede. Ako se dogovorimo da sastanak bude van Beograda lepo nece doci svi oni koje mrzi da se iscimaju a takvi nam i netrebaju, takodje dogovorimo se da to bude neka subota vece pa da zaglavimo do jutra, tako opet nebi mogla da dodju deca i slicno. Konkretno ja sam iz NS pa bi mi najvise naravno odgovaralo da se nadjemo ovde (ne bi to bio prvi put) ali uopste nije bitno moze i Smederevo kod Stivija ili Nis, Kragujevac ma bilo gde ja bi dosao ako tipa 20+ ljudi potvrdi preko tel da ce da dodje, jer imo to je prvi ozbiljan uslov da se pocne sa ovako necim. Odma posle ovog posta ja saljem PM Silenceru pa ako ima jos ljudi koji se slazu neka cine isto da vidimo koliko nas je i da se dogovorimo za vreme/mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Pa nista vi onda u Zemun :D Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 zemun it is :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ja sam licno za... mada kada sam pocinjao wow igrao sam u 2-3 "srpske" guilde na Dragonmawu...potrajale su dok nisu poceli da fale ljudi za raid, inace...mogli bi smo da napravimo tako nesto...ali kriticno je, plus ljudi trebaju da restartuju igru zbog ovog poduhvata sto je za neke suludo...meni je svejedno acc sam prodao.... ko zna ako uspemo da nekako uz pomoc svemocnog skupimo ozbiljne ljude...koji nece da vicu na druge zbog nekih bezveznih situacija (imao sam iskustva sa time) da se grebu o druge kad god stignu...mozda i uspe mada dobra bi ideja bila i da svi zabatalite wow i napravimo mi nasu rurovsku AoC guildu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Mislis da oni znaju odakle je "**** YOU ARE THE BOMB!****" :D nije bitno, ko ne zna ide oma na ignore ;oP also ne znam odakle vam ideja da ce wotlk naxx biti za manje od 40 ljudi...poenta inicijalne najave je bila da je bash zato sto je 40-man akcija interesantan za ekpazniju...ako ga redukuju i naprave "more casual" to netje da valja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 zato sho sam chitao negde da tje se zadrzati na trenutnom dizajnu instanca , 5,10,25, mrsko da kopam blue post sada. Mada sam isto tako chitao da je Arthas 40 man... nishta se to netje znati mesec dana pre release-a realno. Da se vratim na temu , totalno sam za taj meeting. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 chekam vas u zemunu :> inache, da probate da ne brkate stvari. biti hc pro igrach, ne znachi i biti pozhejan u ovakvoj gildi, kakva je u planu. nagledao sam se ja dosta "hc pro" igracha koji su u sushtini jako problematichni. kao hiperaktivne zhene u menopauzi (ha-zhe-me). horor. dzaba shto on igra hc, a pod pro mislim da kapira samu mehaniku igre i nije mu teshko da zapamti encounter/svoju ulogu, kada postoji velika verovatnotja da tje od njega krnuti neki interni problem u gildi. a interni poblem u gildi je no no. jednostavna matematika nam govori da je 0% shanse za takvim problemom (ako u gildi nije "hc pro ha-zhe-me") bolje od x% shanse za problemom (sa pomenutim u gildi). -bitno je i da se iskristalishu shto pre neke osnove. recimo, na kom serveru, koja strana, ko tje biti gl, ko tje uchestvovati od jachih imena, ko transferuje, a ko pochinje od starta... i tako neke stvari koje bi dodatno stimulisale ljude da donesu odluku. ono, ako kazhete "pravimo gildu, na ne znam kom serveru, i ne znam koja tjemo frakcija biti, itd..." onda tje za ideju biti zainteresovano 5 ljudi. a ako kazhete "pravimo gildu na tom i tom serveru, bitjemo ta strana, itd..." onda tje biti zaitneresovano 20 ljudi recimo. nebitne su brojke naravno, uzmite da je x u prvom sluchaju, a x*y gde je y>1 u drugom. i ne uzimajte ovaj poslednji pokushaj pravljenja gilde, by neo na frostmane-u, za ozbiljno. em smo neo i ja u tu celu prichu ushli sa casual pristupom, pa sam ja prodao pre bilo kakvog ozbiljnijeg pochetka (a imao sam razloge, koji opet nemaju veze sa tobom viktore sretjo :*) a on ostao da se bori sa vetrenjachama. realno, tamo su pravljene greshke u startu, kakvih ovde ne bi trebalo da bude ako ste pametni. to je ono shto sam rekao, gledajte gde su ljudi pre vas udarali glavom u zid, da i vi ne udarite isto. i ne, netju da jurim linkove ka tim topicima, ako vas zaista zanima da nauchite iz njih, iscimatjete se. ja sam nauchio i chitajutji njih, i uchestvujutji u 2 pokushaja pravljenja :] takodje, pametan je silencer kada kazhe da ne bi trebalo da bude mnogo dobrih irl ortaka u gildi. stvara se mogutjnost pravljenja klana unutar klana, shto je jelte, loshe kako god da okrenesh. a da se vratimo prostoj matematici, manje shanse da se tako neshto dogodi, je bolje od vishe shanse da se tako neshto dogodi. Quote   Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts