Sd D1ablo Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 U chemu je glavna razlika izmedju Turbo Pascala 7 i Free pascala, koje su prednosti, a koje mane? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Za školsko programiranje razlike nema, a u Free Pascalu možeš da uključiš potpunu kompatibilnost sa Turbo Pascalom. S tim što je Free Pascal samo kompajler ali nema integrisano okruženje za kucanje programa, kao Turbo Pascal, ali možeš da koristiš neko odvojeno okruženje za njega, npr OVO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted April 17, 2008 Author Report Share Posted April 17, 2008 A kako da ukljuchim potpunu kompatibilnost sa TP. Mene chesto FP zeza, puca program, kompajler prestaje da pokazuje gde su greshke i tako to. Kako to da reshim? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted April 18, 2008 Author Report Share Posted April 18, 2008 I jel moze neko da mi pomogne da mi objasni kako se ukljuchuje ovaj prokleti watch u Free Pascalu, u TP 7 je normalno radio, a ovde se pravi lud. Isto tako je bilo na takmichenju iz programiranja kad pola opcija u Pascalu nije radilo... Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts