Jump to content

NASA is lying about Mars

VEGE

Recommended Posts

PART 1 - http://www.youtube.com/watch?v=WiP5DKv2_uQ

PART 2 - http://www.youtube.com/watch?v=ZgcPoFuV13Y...feature=related

Sve ukupno dvadesetak minuta, zanimljivo.

I dodatak: Mars, Cydonia: The design, the code, the message

PART 1 - http://www.youtube.com/watch?v=65361AAwRvQ

PART 2 - http://www.youtube.com/watch?v=4CCRVz4PkcQ...feature=related

Premestite ako mislite da nije pravi forum za topik.

Edited by Vege

Izvini, ancient city?

edit:

Nije mi jasno, sta je pokusao da postigne slikama iz Iraka? Ovo bi trebalo da je "naucno" objasnjenje (da, sa sve "lol"-ovima i n znaka uzvika, ali ok).

Inace, podseca me na one fore sa sabiranjem brojeva da bi se dobio 9.11.

Edited by Hide

Ne znam samo kako je video grad, ili ti artifakte ili stavec, ali tacno je da sa otkrivanjem novih vrsta zivota van zemlje ce doci do drasticnih promena.

Mada gledano sa druge strane slike sa marsa jesu poprilicno razlicite.

Opet vrlo sumnjiva cinjenica je slika iz 1998 gde se vidi voda i "alge" koje rastu oko iste na marsu, posto je ta slika prikazana davne 1998 ,dok su sada slike svih boja (pocevsi od ESA do NASA).

Prikrivanje definitivno postoji , i mi verovatno nismo neki giga detektivi da istrazimo to xD

@City again

Gledajuci drugi deo (hidden code)

Najverovatnije je da iako su postojali , ta bica su imala svoj sopstveni jezik , i bez bilo kakvog njihovog "hinta" nemamo skoro nikakve sanse da prevedemo te oznake.

Da se vratimo na samu sliku definicije savrsenog geometrijskog oblika prostora koji se smatra za grad.

Tacno je da kroz neke "gradjevine" linija prolazi kroz sam centar ali neke chak nisu ni dodirnute , a izvlaceci neke nove linije samo da bi opravdao svoju teoriju po meni nije merodavno.

Lik je definitivno conspiracy freak tako da vecina stvari pada u vodu automatski.

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Hocu da kazem, ako je hteo da napravi ozbiljan pristup temi, nije smeo sebi da dozvoli takve scene.

Plus Trolina konstatacija o izvlacenju linija. Kao da je erozija funkcionisala savrseno, pa su ostali tacno vrhovi i coskovi na mestima gde su bili.

pa bash zato sto su slike za nasa tj esa sajta - da pokushavaju da sakriju gradove sto bi okachili sliku srushenog grada? =o)))

mislim, kao oni u esa-i su se zajebali i okachili slike jer su oni mislili da su planine, ali lol-revnosni-korsisnik-interneta je video nesto sto oni nisu...

also chekirajte par drugih filmova tog lika - pogotovo onaj koji pricha "piramide su napravili hi tech ljudi koji su zhiveli 12k godina pne... piramida sluzhi da ko legne u centralnu pogrebnu komoru kompletna "energija piramide" se fokusira u hipofizi tog choveka i on postaje inteligentniji"...ono =o)))

mrzelo me je da gledam ove gluposti, ali prilično sam siguran da imam objašnjenje za fotografije. 99% teorija zavere oko fotografija iz svemira potiče od toga što se na njima hvata svetlost van vidljivog spektra, pa se onda nekako prebacuje u vidljiv kada treba da budu objavljene u masovnim medijima. naučnici kojima su prevashodno namenjene na njima traže uglavnom druge stvari koje nisu vidljive golim okom.

a ove tinfoil hat likove da staviš pred mnogo dobar teleskop kroz koji se vide materijalni tragovi misija na mesecu, opet im ne bi dokazao.