krlee Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Umesto sto me dva puta isto quoteujes i pises dva posta mogo si da editujes prvi i da mi kazes koliko sam naporan :) Nema sta da mi objasnjavas sve mi je jasno... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 ladno pomerili datum cigani, au.. pa ovo je bruka za esnaf. Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 pomeren datum, omg propade nam cs scena Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Pa pomeren je datum ima 20 dana, ako ne i jace... Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 du,ja mislim da ima malo manje. :) danas je 27 maj,a turnir je 7 juna. Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 gavro,aj procitaj du-ov post jos jednom,pls... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 27. maj OMG treba prijaviti ispite :@ ti nam trazis ufur :@ alo Gavrilov :@ Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 gavro,aj procitaj du-ov post jos jednom,pls... :) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 datum pomeren pre 20 dana ffs Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Ne uzbudjivaj se :) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 @lesko - opusteno,nisam izvalio :) Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 grob1? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 ili ne :) ? Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 @gavra Glup si. Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 @misa - nemoj da smaras po topicu,i pozdravi sestru. Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ajde miso tisina. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 @misa - nemoj da smaras po topicu,i pozdravi sestru. Dot Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ajmo jos malo ekipa samo ;) Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts