dAk1.V2L Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 aj da pitam i ja nesto a da ne otvaram novi topic :) el zna neko kako bi mogao da narucim neku everglide podlogu npr onu fanatic edition.Vido na njihovom sajtu da nije nesto skupa nekih 20dolara a kod nas ko sto rece Dejan nema nigde da se kupi.Ako neko zna nek me prosvetli :) officecom na zvezdari kod medicinske skole....mozes preko njih da narucis ceka se oko 10 dana cena oko 2200din pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Stigao mi je deathadder, pa sad, posto vidim da 99% pro cs igraca ( ne kazem da sam pro igrac :) ) koristi steelpad s&s, da li bi mi bolje bilo da uzmem mantis podlogu ili se opredelim za steelpad, posto kao razer mantis odgovara razer misu i to :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krca95 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 (edited) Razer Mantis Speed! <3 Edited April 16, 2008 by Krca -_- Quote www.eXceed-Gods.Co.Cc - Novi Community,Visit and Register! www.Echo-Tech.Org EchoTech Solution Dizanje CS Servera :: Web Hosting :: Web Dizajn :: Gaming :: Audio Steaming : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 s&s Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 kk, jer prsnem ovako, podloga se raspada, znaci potpuno je drugacije kad pomeram levo-desno i gore-dole, ne zna se sta je gore..... narucicu znaci s&s thx Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 kk, jer prsnem ovako, podloga se raspada, znaci potpuno je drugacije kad pomeram levo-desno i gore-dole, ne zna se sta je gore..... narucicu znaci s&s thx Pa i sa s&s ces imati iste takve probleme, ne odmah, ali posle nekog vremena da. Tako da ako igrash neshto, kanter npr, moraces ili da menjash sens kako ti se troshi podloga i skejtovi ili da se navikavash da ti mish 'zapinje'. I osecaj je drugaciji kad pomerash mish po sredini gde je podloga izlizana u odnosu na coskove gde je textura josh uvek u istom stanju. Znachi ako ne mrzi da menjash skejtove uzmi s&s (ili neku drugu plastiku koja ti odgovara). Meni je realno rsmo shto moram da se navikavam na novi sens koji koristim samo par nedelja jer se za to vreme skejtovi istrose pa opet moram da trazim nov sens -.- Poenta - uzmi qck Quote lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Stigao mi je deathadder, pa sad, posto vidim da 99% pro cs igraca ( ne kazem da sam pro igrac :) ) koristi steelpad s&s, da li bi mi bolje bilo da uzmem mantis podlogu ili se opredelim za steelpad, posto kao razer mantis odgovara razer misu i to :P Meni uz Deathadder ova SAB podloga odlicno lezi, imam i mantis ali koristim ovo dok se ne sjebe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balleeee Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Ja mislim da ti je najbolje uz deathadder da kupis mantis control... jer mis je previse brzzzzzzzzzzz .. :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Nemoj nishta da kupujesh. Uzmi te pare i idi napij se. Ko je uz mene i moj stav ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 A ti si provalio napijanje pre 3 meseca , pa sad savetujes a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienBH Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 A ti si provalio napijanje pre 3 meseca , pa sad savetujes a ? a ti si glup, a ? miha tenkreeeeeeeeeee :************** Quote cyberAttack team Anta: sjebao sam nogu ... Anta: ceo dan u kuci zatvoren cheda : kako ? Anta: preskakao krevet u mraku neko zvonio jebem mu meter Anta: :C cheda : ahahhahhahaahah :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 jbg :( ali ima pesma o tome kako je lepo biti glup ? :D znaci to nije tako lose :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Znaci unkind je ili umro ili budzi nekog alta mada opet bi vido sta pisemo ovde :D Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) Znam da cu popiti lolnoob odgovor ali jbg... znaci, uzeo sam deathadder, ali mi je ostala stara krsh ( chitaj 50 dinara podloga) dok se ne skrpim za steelpad ...u sustini, problem je sto mi je stari ( a4tech x7) dosta bolje radio nego ovaj mis....igram na malom sensu (cs 1.6) i ako nisanim u jednu tacku , jako je neprecizno kada hocu malo da pomerim nisan....ne znam da li ste me razumeli, u sustini da li je za deathadder potrebna dobra podloga da bi mis radio kako treba da radi...dunno, novija tehnologija od starog misa :) neam pojma, no h8 pl0x :( sada sam provalio, dole-gore ok, levo-desno ok, ali ukoso kada pomeram mogu celu podlogu da predjem da ne detektuje.... Edited April 18, 2008 by Rshum.Travar Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Predpostavljam da si dobio onaj instalacioni disk ili kako se to vetj zove. Pa instaliraj ga ako vetj nisi mozhda to reshi prob. Ako ne onda je do mishai idi zhali si ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 desni klik propertis na ikonicu i u target dodas na sve postojece -noforcemaccel - noforcemparms i ako ti je instalirano na default trebalo bi ovako da izgleda "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike -noforcemaccel -noforcemparms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 thx man :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizzare Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Samo mi recite koliko je bitna podloga za misha?? Imama Razer deathaddera i onu obicnu jednobojnu podlogu.. kakva ce razlika biti ako uzemem neku SteelPad podlogu?? ne znam dal ste me razumeli al ako neko jeste nek mi odgovori :D Pozz 2 all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Postaces pro. zato sam ja uzeo steelpad. Quote lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Zato smo svi uzeli steel, sada zarađujemo grdne pare Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizzare Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ako vi tako kazete..... ja lepo pitao vi spamujete :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 eto balle kukao i na kraju sam mu prodao, krle nisam morao da se javljam :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balleeee Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 za pa ja :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 qq znaci trebao sam i ja da kukam :) Nema veze snacicu se vec :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Opushteno, kad odem u fnatic donesem vam svima po jednu ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts