Jump to content

Podloge, koje?

MarkoL

Koje podloge najvise volite i hteli bi ste da kupite?  

91 members have voted

1. 1. Pads!

• Steelpad
      43
    • Qpad
      7
    • Fatpad
      2
    • Razerpad
      17
    • Everglide
      5
    • neka druga
      17

Recommended Posts

aj da pitam i ja nesto a da ne otvaram novi topic :) el zna neko kako bi mogao da narucim neku everglide podlogu npr onu fanatic edition.Vido na njihovom sajtu da nije nesto skupa nekih 20dolara a kod nas ko sto rece Dejan nema nigde da se kupi.Ako neko zna nek me prosvetli :)

officecom na zvezdari kod medicinske skole....mozes preko njih da narucis ceka se oko 10 dana cena oko 2200din

pozzz

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stigao mi je deathadder, pa sad, posto vidim da 99% pro cs igraca ( ne kazem da sam pro igrac :) ) koristi steelpad s&s, da li bi mi bolje bilo da uzmem mantis podlogu ili se opredelim za steelpad, posto kao razer mantis odgovara razer misu i to :P

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

kk, jer prsnem ovako, podloga se raspada, znaci potpuno je drugacije kad pomeram levo-desno i gore-dole, ne zna se sta je gore.....

narucicu znaci s&s

thx

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

kk, jer prsnem ovako, podloga se raspada, znaci potpuno je drugacije kad pomeram levo-desno i gore-dole, ne zna se sta je gore.....

narucicu znaci s&s

thx

Pa i sa s&s ces imati iste takve probleme, ne odmah, ali posle nekog vremena da. Tako da ako igrash neshto, kanter npr, moraces ili da menjash sens kako ti se troshi podloga i skejtovi ili da se navikavash da ti mish 'zapinje'. I osecaj je drugaciji kad pomerash mish po sredini gde je podloga izlizana u odnosu na coskove gde je textura josh uvek u istom stanju.

Znachi ako ne mrzi da menjash skejtove uzmi s&s (ili neku drugu plastiku koja ti odgovara). Meni je realno rsmo shto moram da se navikavam na novi sens koji koristim samo par nedelja jer se za to vreme skejtovi istrose pa opet moram da trazim nov sens -.-

Poenta - uzmi qck

lul

Stigao mi je deathadder, pa sad, posto vidim da 99% pro cs igraca ( ne kazem da sam pro igrac :) ) koristi steelpad s&s, da li bi mi bolje bilo da uzmem mantis podlogu ili se opredelim za steelpad, posto kao razer mantis odgovara razer misu i to :P

Meni uz Deathadder ova SAB podloga odlicno lezi, imam i mantis ali koristim ovo dok se ne sjebe :D

SCJP.png

A ti si provalio napijanje pre 3 meseca , pa sad savetujes a ?

a ti si glup, a ? miha tenkreeeeeeeeeee :**************

cyberAttack team

Anta: sjebao sam nogu ...

Anta: ceo dan u kuci zatvoren

cheda : kako ?

Anta: preskakao krevet u mraku neko zvonio jebem mu meter

Anta: :C

cheda : ahahhahhahaahah :D

Znam da cu popiti lolnoob odgovor ali jbg...

znaci, uzeo sam deathadder, ali mi je ostala stara krsh ( chitaj 50 dinara podloga) dok se ne skrpim za steelpad ...u sustini, problem je sto mi je stari ( a4tech x7) dosta bolje radio nego ovaj mis....igram na malom sensu (cs 1.6) i ako nisanim u jednu tacku , jako je neprecizno kada hocu malo da pomerim nisan....ne znam da li ste me razumeli, u sustini da li je za deathadder potrebna dobra podloga da bi mis radio kako treba da radi...dunno, novija tehnologija od starog misa :) neam pojma, no h8 pl0x :(

sada sam provalio, dole-gore ok, levo-desno ok, ali ukoso kada pomeram mogu celu podlogu da predjem da ne detektuje....

Edited by Rshum.Travar

▲

â–² â–²

thx man :)

▲

â–² â–²

• 4 weeks later...