Sarma Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja vas gospodo ne razumijem. Bojat se da ni srpski jezik ne bi bio na vajdu. Uzvisili ste se u vlastitoj gluposti, sad biste se jos i velite podjebavali. Toliko ste zabili nos u vlastitu guzicu da ne vidite da se s vama cio svijet zajebava. Bas ste likovi iz one serije: Dok se vi zajebavate, selo vam izgore! Kako ste naumili i ona sljiva ce vam bit prekovise. A, kaki ste i nije neki zijan. Necu prljat ruke, sami cete si doakat. Nek vam je Bog u pomoc. znale te kraste po glavi pogani jedna... bulaznis o nekom slepilu i posprdavanju, a podrzavas silovanje vlastitog jezika... za koji mesec me ne bi cudilo da se pocnete pitati: kako li cemo se prijebacit do podgorice??? ako amerikanci pricaju na engleskom, onda i ti pricas na srpskom... oli prevod??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 prijebaccit! FTW! No čuj, mrčo što ću te pitat, ako govoriš crnogorski reci ti meni kako se piše uzvik za teranje konja pošto čujem da je to veliki problem jer je to autentična reč a ne znate je zapisat. Ide nekako bezvučno t pa onda sve odjednom prś... tprś ili kako god ? Čiji god da je alt, hvala na smehovima Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Ja vas gospodo ne razumijem. Bojat se da ni srpski jezik ne bi bio na vajdu. Uzvisili ste se u vlastitoj gluposti, sad biste se jos i velite podjebavali. Toliko ste zabili nos u vlastitu guzicu da ne vidite da se s vama cio svijet zajebava. Bas ste likovi iz one serije: Dok se vi zajebavate, selo vam izgore! Kako ste naumili i ona sljiva ce vam bit prekovise. A, kaki ste i nije neki zijan. Necu prljat ruke, sami cete si doakat. Nek vam je Bog u pomoc. Kakav si genije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanga Leela Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Ja vas gospodo ne razumijem. Bojat se da ni srpski jezik ne bi bio na vajdu. Uzvisili ste se u vlastitoj gluposti, sad biste se jos i velite podjebavali. Toliko ste zabili nos u vlastitu guzicu da ne vidite da se s vama cio svijet zajebava. Bas ste likovi iz one serije: Dok se vi zajebavate, selo vam izgore! Kako ste naumili i ona sljiva ce vam bit prekovise. A, kaki ste i nije neki zijan. Necu prljat ruke, sami cete si doakat. Nek vam je Bog u pomoc. E Srbine, Srbine... ccc... Kako su tebe gadno zajebali, ne samo tebe već većinu vas Srba u državi Crnoj Gori. Napraviste se od Srba u Hrvate, baš smešno. Quote "Tama niskih istina mi je milija nego obmane koje nas izdižu." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laser Interceptor Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) omg HAHAHAHAHAHAHAHAHA........... Sad mi je konačno jasno što su se otcepili od Srbije, dobro karamo pa oće da se malo odmore. Edited April 22, 2008 by Laser Interceptor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Ja vas gospodo ne razumijem. Bojat se da ni srpski jezik ne bi bio na vajdu. Uzvisili ste se u vlastitoj gluposti, sad biste se jos i velite podjebavali. Toliko ste zabili nos u vlastitu guzicu da ne vidite da se s vama cio svijet zajebava. Bas ste likovi iz one serije: Dok se vi zajebavate, selo vam izgore! Kako ste naumili i ona sljiva ce vam bit prekovise. A, kaki ste i nije neki zijan. Necu prljat ruke, sami cete si doakat. Nek vam je Bog u pomoc. mars bre u picku materinu. idi na lovcen pa studiraj na budzetu. ne mogu da verujem jebote...ako je alt, recite mi, molim vas, da ne pizdim bezveze... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armadillo Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Znava sam dosta Srba, ali vakijeh duduka ka sta ste vi odje nidje ne sretoh. Cega se pametan stidi, budala se ponosi. A, ne da se ponosite.. Pa, nosite se .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 taj fazan bratori kad porastem bicu crnogorac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Znava sam dosta Srba, ali vakijeh duduka ka sta ste vi odje nidje ne sretoh. Cega se pametan stidi, budala se ponosi. A, ne da se ponosite.. Pa, nosite se .. Samo cekam da se preselis za Beograd, vas treba sve najuriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 aj banujte ga molim vas, zelim da mislim da je alt, ali otkud znam... znao si dosta srba, je li? majmune napaljeni retardirani Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laser Interceptor Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Ma vidite da ovaj Srbin sere, izmislili naciju, pa se otcepili i sad tu bulazne Samo neka su otišli, koji će nam qrac kad se stide što su Srbi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 tako je, sve si mu rekao Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laser Interceptor Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 omg Baš su slatki za karanje, sad kad Šipci navale imaćemo mi opet posla sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Ma ovo je garantovano neki genuine ustaša, taze došao sa Blajburške komemoracije i pun utisaka, pa nas loži ovde ko majmune. Crnogorci nisu ovakvi idioti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 +1 da ga banujete ! +1 za postajenje crnogorca kad se poraste ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 joj bre koje ste veverice, na čelu sa ovim dulijom! pa rekao sam vam odmah da je alt! lik se javlja sa eunetovog adsl-a. moram da prestanem da frpujem, sponuju mi se samo crni orci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Oni prvo nek izdrze dva dana sa strujom i vodom... Dva puta sam bio u Crnoj Gori i preselo mi sve, jebes ti more kad se kupas kao u kanalizaciji, meso redovno pokvareno, cene previsoke... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 joj bre koje ste veverice, na čelu sa ovim dulijom! pa rekao sam vam odmah da je alt! lik se javlja sa eunetovog adsl-a. moram da prestanem da frpujem, sponuju mi se samo crni orci. brate: 1 - bio sam zaslepljen hejtom 2 - reko si 'alt anyone?', ja sam istripovo da nisi nista gledo nego samo pretpostavio, pa reko za svaki slucaj da psujem:) 3 - pretvaracu se da nije alt, bas mi je prijalo, iako sam se iznervirao. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 E nabijem ga na penis, igra se tu sa našim istanjenim živcima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 o bozhe kako je ovde lako isprimati ljude :)) moram da prestanem da frpujem, sponuju mi se samo crni orci. da da da :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 lako zato sto jedva cekaju da se isprimaju. ja barem:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 E Dule, ja sam čuo da se studenti umetnosti samo drogiraju i zajebavaju! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 brate, ja nisam obican student umetnosti!one -imam dvesta godina -bio sam na pravnom -zapravo ponesto i znam od likovnog zanata Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laser Interceptor Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 joj bre koje ste veverice, na čelu sa ovim dulijom! pa rekao sam vam odmah da je alt! lik se javlja sa eunetovog adsl-a. moram da prestanem da frpujem, sponuju mi se samo crni orci. ma seronja je seronja, možda je od ovdašnjih šupaka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 hahaha ko se primio da ovo nije alt jel isti alt kao i guslar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts