Zba Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Zaba prodao juce za diskac ^_^, inace sam krenuo da igram sa zastavom na sebi :D Grinder, koliko se napio se valjao na sred ulice :D i pokusao da spava :) i kaze Wolf da je uspeo ^_^ sad krece all kill vs MJ-a ;D kad juce nisam mogao svu cetvoricu. I tako, sinoc se svi sem zabe prebili, momci iz MJ-a i HDx-a su predobri :D party party Aj odoh, bus nam krece u 4 tako da najverovatnije dolazimo u ponedeljak :D Inace, Aca pise.. Jbg, izgubio sam od tower pusha na t2 ^_^ humba :D al sam napisao KOSOVO JE SRBIJA ololol Poz. Edited March 23, 2008 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Inace, Aca pise.. Jbg, izgubio sam od tower pusha na t2 ^_^ humba :D al sam napisao KOSOVO JE SRBIJA ololol Poz. ahahahhahaha, kralju xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Zaba prodao juce za diskac ^_^, inace sam krenuo da igram sa zastavom na sebi :D Grinder, koliko se napio se valjao na sred ulice :D i pokusao da spava :) i kaze Wolf da je uspeo ^_^ sad krece all kill vs MJ-a ;D kad juce nisam mogao svu cetvoricu. I tako, sinoc se svi sem zabe prebili, momci iz MJ-a i HDx-a su predobri :D party party Aj odoh, bus nam krece u 4 tako da najverovatnije dolazimo u ponedeljak :D Inace, Aca pise.. Jbg, izgubio sam od tower pusha na t2 ^_^ humba :D al sam napisao KOSOVO JE SRBIJA ololol Poz. Aca Chavic in wc3 :D taj rep moram pogledati Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Zhabo, samo se seti kako sam ja sinoc sabio onu veshalicu, tako sabijte sve protivnike tamo :) Jebote, koliko smo mi propali kada je Crovax pojeo a mi ne... Tuga. Ali dobro, Pinki je priznao da je hrana bolje ovde... ENOUGH SAID! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ja mislim da sam realno ispunio ocekivanja. Hvala svim mojim fanovima na poDRSHCI, nastavicu sa ovakvim partijama .... stvarno su bugari do jaja likovi, bilo je zezanje vrh, ... ali kad sam video zrikavog Wickeda Zaba reche da mu Thrall lichi na Djuka :DDD ... sve u svemu nismo se dzabe cimali do jebene Sofije, barem smo se dobro pokazali Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 thrall i lichi na djuka, a kad vidish wickeda, sve ti je jasno zasto je decko onako dementiran na netu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 hahahaha. Wicked je car, samo kad bi znao kako bracket funkcionise Kakvi su bili uslovi? OT: Highli mi je prepricavao juce kako je Crova objasnio u restoranu, Green se tukao sa omanjim batakom, a Pinki i Govedo su uzivali u jelu-zivota ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Wrong. Pinki mozda jeste, ja sam se vise borio sa polovinom pljeke :D i pobedila me ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Evo i ja da napisem nesto. Nesto. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Kako lazhe papan, svi smo imali po 500gr (Zhabrad eventualno 750gr, jer je ono bash bilo ogromno)... Meni ostao zalogaj bukvalno, Crovax (alo CROVAX!) pojeo sve, svi ostali tipa po pola, Hajli mozda malo vishe... Prepunili smo se skroz uglavnom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 da, al nismo svi imali doping pre jela kao neki (khm* grin *khm) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Green has gone green... weed. khm khm Sve je to pocelo zato sto je redovno pucao u PES-u u nasim redovnim "at Domi's" akcijama. Nasao je utehu u dopingu i tako ublazio dusevni bol konstantong gubljenja tokom zivota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Ja sam mislio da je to zbog izgubljenog koznog braona? Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Ili nuklearke? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Mame vashe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 realno nije fazon da prozivate Green-a ako niste deo toga. Govedo i Zhabo, MRSH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ne lozi se domi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 hahaha evo ga pinkatj nemoj da si bezobrazan spavaces na ulici sledeci put ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Spavace u zemunskom parku jer je imao blizak susret sa zemunovim navijacima Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 nemoj da si bezobrazan spavaces na ulici sledeci put ;> da ... na ulici Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Spavace u zemunskom parku jer je imao blizak susret sa zemunovim navijacima hahahah ;> sta se desilo ? ;) btw. Zhabo, mislim kontam da ja iz Londona verovatno ne mogu da te ucim gramatici, ali, mislim da se ne kaze zemunovim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 (edited) Vidi ga domi kao 'ja u londonu' i te fore. Kurcis se po rur-u Ja mislim da se kaze zemunovim jer se klub zove fk zemun, zemunskim nije sigurno, mozda ima nesto trece . Elem prica je.. Ja/grinder/pinky u lokalnom busu aka 15tica i blejimo na zelenjaku, dosli zemunci i krenuli da drmaju bus i da udaraju, pevali pesme itd... Mislim nikome u busu nije bilo svejedno jer su bili izdrogirani/pijani, al pinkatj se odseko ^^ Jos sam ja hteo *cough**cough* HRVAT *cough**cough* [edit] De si domi na jebenom msn, koja je tvoja adresa, znam da si menjao pa sam te add, sad opet ne znam koji si, da opet pricamo onako uvece kad mi je dosadno :)))) [edit] Edited March 25, 2008 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ja sam rek'o odavno da je pinkać cava, niko mi ne veruje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ne lozi se hajdi videcu tebe kad budes u zagreb dosao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts