Force Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Rekoh ti da ostavish moj jednocelijski oblik zhivota na miru, i drzhish se svog vishecelijskog kompleksnog oblika zhivota u WOWu. Brate mislim nznm kakvi su ti to jeftini klubovi, ja pijem koka kolu samo za 180 din i evian od 0.25 za iste pare....dodushe to samo kad nemam dom perignon pri ruci. Hajde jos i da ti poverujem. Brate ja pijem frutelu za 60 dinara od dve litre pa ti vidi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 zato neces doziveti tridesetu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 zar je moguce da je frutela toliko poskupela? Sram ih bilo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 trebace dredu a i celom ovom forumu vitjini poljoprivredni proizvodi kad dodju radikali na vlast, ja kad vam kazem! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Koji si ti jednocelijski oblik zivota. ahah ee kako je ovo cool uvreda :D moracu da zapamtim :D a ovaj dredlord je car : D SAM PROTIV SVIH :D haaahaha :D kako te brate ne smara da se rasrpavljas sa svima na forumu :D nema sta svaka ti cast :D ako ovako nastavis za par godina ces moci mohija i deia u paketu da sjebes ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts