Mare Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 no comment :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 (edited) Ovo ce samo Horacio Kejn imati i niko vise :p jooooj ako ovo jednog dana bude pusteno u prodaju,ne mogu cenu da zamislim :p Extra je video ceo,muzika,grafika objasnjenje sve sve OSIM sto kada takav telefon bude mogao imati svako.grad u pozadini i sam kafitj i njena odeca nece izgledati tako :p cimam se,nisam tolki hejter :) extra je video Edited March 19, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 simpa je :P Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 svi ce da budemo mocni rendzeri hahaha jos da se teleportujemo i to je to bash je extra .... kao sto kaze atelas mogu cenu za zamislim samo ... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Svidja mi se da bar neko ima viziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 WE GONA BE A POWER RANGERS! WOW :D niceeeeeee tu tu turu tu tu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Kako je dobroooooooo /. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts