Immortalis Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 na prodaju, bez zamene , cena 300e (nov je 465e). 1.5 meseci star . Tu je punjac, usb kabal, slushke, 128mb micro sd, sve original uz nju shto je stiglo. kontakt : 064 2788886 ili 065 8888636 This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 "128mb micro sd" Ne znam kakva je tvoja luna ali ja kod mene nemam slot za memorijsku, ima 128 interne memorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 luna ima slot, pogledaj ispod baterije, mali zavuceni otvor, tu ti je verovatno memorijska, malo se teze vadi kartica, probaj sa cackalicom ili nekom olovkom da pritisnes. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Luna nema slot za memorijsku karticu, mozda si dobio nekog njenog kineskog brata. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zli_zeka Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Busted!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luomo Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 upravo drzim lunu u ruci i nigde ne postoji ni najmanji prorez gde moze da se ugura ni igla kamoli kartica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 Luna nema slot za memorijsku karticu, mozda si dobio nekog njenog kineskog brata. hmm, moguce je, nisam je ja dobio, oglas je za ortaka. Najgore je shto sam je drzao u ruci i vadio tu karticu ispod baterije. Inace nikad ne bi rekao da je fon kineski obzirom na kvalitet izrade i tezinu. Eto ako neko oce da ima sminkersku lunu sa custom memory card slotom neka javi :P This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 A mozda jednostavno postoje dve verzije telefona? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 ne, postoji samo jedna, bez koje god memorijske kartice 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 hmm, moguce je, nisam je ja dobio, oglas je za ortaka. Najgore je shto sam je drzao u ruci i vadio tu karticu ispod baterije. Inace nikad ne bi rekao da je fon kineski obzirom na kvalitet izrade i tezinu. Eto ako neko oce da ima sminkersku lunu sa custom memory card slotom neka javi :P Ako je kinez brate mozhe za 50eu... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 hmm, moguce je, nisam je ja dobio, oglas je za ortaka. Najgore je shto sam je drzao u ruci i vadio tu karticu ispod baterije. Inace nikad ne bi rekao da je fon kineski obzirom na kvalitet izrade i tezinu. Eto ako neko oce da ima sminkersku lunu sa custom memory card slotom neka javi :P Za 300e ? :) uzecu pravu hvala :) Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 E mojoj drugarici bas juce ukrali takav fon u Novom Sadu... Aj daj broj od tog tvog drugara :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 LOL :D u shta se pretvorio oglas! omg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 E mojoj drugarici bas juce ukrali takav fon u Novom Sadu... Aj daj broj od tog tvog drugara :D jel njen imao mem karticu ili ne? :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts