Jump to content

nokia 8600 luna na prodaju

Immortalis

Recommended Posts

nokia-8600-00.jpg

na prodaju, bez zamene , cena 300e (nov je 465e). 1.5 meseci star . Tu je punjac, usb kabal, slushke, 128mb micro sd, sve original uz nju shto je stiglo.

kontakt : 064 2788886 ili 065 8888636

nokia-8600-01.jpg

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

luna ima slot, pogledaj ispod baterije, mali zavuceni otvor, tu ti je verovatno memorijska, malo se teze vadi kartica, probaj sa cackalicom ili nekom olovkom da pritisnes.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

chickenonaraft.kom

Luna nema slot za memorijsku karticu, mozda si dobio nekog njenog kineskog brata.

hmm, moguce je, nisam je ja dobio, oglas je za ortaka. Najgore je shto sam je drzao u ruci i vadio tu karticu ispod baterije. Inace nikad ne bi rekao da je fon kineski obzirom na kvalitet izrade i tezinu. Eto ako neko oce da ima sminkersku lunu sa custom memory card slotom neka javi :P

chickenonaraft.kom

ne, postoji samo jedna, bez koje god memorijske kartice

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

hmm, moguce je, nisam je ja dobio, oglas je za ortaka. Najgore je shto sam je drzao u ruci i vadio tu karticu ispod baterije. Inace nikad ne bi rekao da je fon kineski obzirom na kvalitet izrade i tezinu. Eto ako neko oce da ima sminkersku lunu sa custom memory card slotom neka javi :P

Ako je kinez brate mozhe za 50eu...

poz voz 2011

Za 300e ? :) uzecu pravu hvala :)

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

• Create New...