Jump to content

A sta je ovo ?!?

Frubi

Recommended Posts

To je ono što je F3 trebao da bude. Meni deluje kao prilično nabudženi engine iz Van Burena, now lost in the oblivion of time [:(]

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

to je trojkino poastapoka cudo, na kojem su radili temeljno i poduze vreme te su imali i tech demo za prezentaciju investitorima...

zaista sjajan engine i kakva steta sto nije nigde iskoriscen... jebali ih vampiri i toee... nazalost u to vreme nije bilo nikog da kvalitetno podrzi ovaj projekat (da ne pricamo o raspalom atariju koji je sjebao mnoge developere).... steta... smrc ;(

fallout_table.gif

Jebote Frubi, prati malo priču, Troika je propala gotovo neposredno po izdavanju Vampira, samim tim je propao i ovaj gore projekat, ovo je procurela alpha verzija koja nikad neće izaći. Mislim, ako se već hejtujemo tamo na onom topicu, moramo biti koliko-toliko potkovani, a ne samo "bethesda nakurac".

uf kako je dobro, cak ovako nedoradjeno. najezih se od muzike.

Muzika je iz soundtracka za Linčovu Dinu, quality stuff.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Vudu:

pa jbg. brate nemam ja bas vremena da pratim sta se desava u IT industriji... samo sam na ovo naleteo i teo da vidim dal neko nesto zna o ovom projektu, posto je extra odradjeno.

A po shitshedi mogu da pljujem sa razlogom, za to mi ne treba da sam informisan ...

hahah

sigpic7722.gif