dzontra.volta Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 pwned to death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Nikad chuo za ovu dvojicu. znas kako to druge boli sto ti nikad nisi cuo btw vazno da si nagurao 1500 postova za godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Brate dobro je on napisao... Pogledaj boldovan quote. :) @ qwerty & marxus Aaaa, pa da. Vi znate na sta sam mislio i sta stoji iza tih mojih reci pa vam je sada smesno. Sjajno! Rete male... Edited March 14, 2008 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 pa sto odma nisi rekao da je u pitanju zagonetka...MI CITALI BUKVALNO JEEE Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 crash, prestani da se ukopavaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 boy has some mad skillz Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ahahahahagnjahahahahahalmaoroflrofl Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 koji bolesnik ovaj krash lol....kapiram da je ljubomoran na lika sto ima devojku :( Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Der der Kraše, razumem te, imam i ja jednog ortaka koji ima ribu, peder jedan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Pa ti kao njegov najbolji ortak bi trebalo i najbolje da ga razumesh... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 znas kako to druge boli sto ti nikad nisi cuo btw vazno da si nagurao 1500 postova za godinu dana A ti si za 7 godina imash 400 postova i sad si mnogo kul. I sad se osetjam povredjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts