LESkOpoz Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 e a kad vec kupite patike od 1200 dinara zasto ne kupite i charape 10pari za 100din kad vec toliko volite svoju nogu nikad nisam dao vishe od 5k za gilje za fudbal,jedini nike i mozhe da drzi tolike cene za shatro nove modele a da cepidlachim izmedju 3 ljade i 4 ljade,boli me kara,uzecu one koje mi se svidjaju couldn't agree more... ja inace imam trip(mislim sad cete da se smejete,ali nebitno) kad igram fudbal,da kad pogledam sebe,moram dobro da izgledam...pod tim podrazumevam da izgledam maximalno sportski(a ne neko manekesinanje)...jednostavno mi je tako,sto znaci da hocu da kupim patike koje mi se svidjaju,i koje su kvalitetne,a ne neke da uzmem samo zato sto su jeftine... inace,ta filozofija "ove cu da kupim jer su jeftine" cesto se ne odnose samo na patike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 ja kad igram fudbal moram da izgledam ko Toti necu da igram fudbal ako ne izgledam ko Toti eventualno Morijentes :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 (edited) bojim se da pokrenem ponovo pitanje rur fudbala.. vidim da ima fudbalera na ruru.. al ono, ide prolece, lepo vreme.. na adi ima dosta terena.. :))) Edited March 5, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 zovite i mene da dodjem da vam se smejem :D posto ne znam da igram fudbal :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 zovite i mene da dodjem da vam se smejem :D posto ne znam da igram fudbal :D hahahahahahah kali ti budi chirliders-ica Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 A carape, zasto su one bitne za fudbal :D ? Zasto vam trebaju neke bolje od ovih :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 (edited) ove gore su kao da si neki mornar a ne fudbaler :) sta znam ni nike nisu lose al ovako se izdvajam :) a rur fudbal mora da se organizuje kao i proslog puta... bas je dobro bilo :) Edited March 5, 2008 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Pa cek, zar je ovaj sto trazi patike pr0 fudbaler, za koji klub igra :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 prvi centrafor machve iz bogatitja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 @vejt plz kupi neke nike kupi npr ove sto je gruja okacio sliku,to su old school, starije malo ali mnogo kvalitetne, udobne, sve... videces razliku izmedju njih i buvljakusa... ja sam jednom kupio buvljakuse i trajale su mi svega 10 min, posle drugog suta su mi se rascvetale samo tako... (ne,ne, nije bio sut spicem, jer se u istim nisam ni usudio jer nisu imale neko specijalno ojacanje).. koliko para toliko muzike.. Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 ne znam jebiga svi imaju razlicita iskustva,ja kupujem patike na buvljaku ali uvek kod jednog te istog lika jer eto recimo kod njega su najbolje patike,i kao sto reko ne svake buvljakushe vec iskljucivo Lancast i to najobichnije crne chim se pojavim kod ovog lika sto prodaje samo se nasmeje i izvadi ih iz nekog tamo shteka i kao evo samo za tebe :))) jbg to mi je opet kao neka tradicija :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 "hoho evo samo za tebe za sutra cu vec da ti nadjem sa drugim pertlama, za prekosutra iznenadjenje" ^^ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Kao shto rekoh nikad mi se nisu raspale patike :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 @eyel ove tvoje trece su sve,samo nisu fudbalske... a ove sto je arctic stavio su mozda cak i najbolje patike za fudbal ikada...nisu senzacionalne,ali su one prave old school...i naravno,moraju da budu adidas,jer su ostale kopije govno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 A 1200 DIN SU !!!! Hahah, told ya ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 cisto sumnjam da su adidasove 1200... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 art1c druze to je jeftina kopija orginal kosta mnogo vishe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 jel ima kod nas neko narucivanje sportske opreme preko neta? ne nesto inostranstvo kurac palac nego kao npr chan doo, posalju ti i platis pouzecem?pokusao sam da izguglam ali sam samo nasao neki sporteh gde prodaju OVO ! za 4500 Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 (edited) cini ti se da nisu ali uzivo su vec druga prica ;) a inace su svi modeli satro za indoors fudbal. mene slican model sluzi vec 2 godine a igrao sam stvarno puno. a realno osim joma i nike ne bi mogao druge da nosim, nisu dovoljno pro da izdrze moj skill edit: vejt nisi tr00 :) Edited March 5, 2008 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 kakve su te joma tike jbt ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 pa fazon,svi ovi futsal igraci nose te joma...mada nisam siguran koliko su one dobre za beton...i + su meni ruzne:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 sad neshto gledam i ove patike shto je eyel kachio i ove jama koji ce mi kurac neki detalji na patikama,mislim ono shutas loptu sa njima ne izlazis u grad... meni je bitno da su udobne i da se nece raspasti brzo i da se ne klizhu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Kao shto rekoh nikad mi se nisu raspale patike :P e a objasni mi ako ti se nisu raspale nikad, sto onda stalno ides kod tog lika da kupujes ? hmm nemoj mi reci da ti mesecno raste stopalo pa moras da menjas broj ? Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 brate sad imam nepunih 17(lol kolko bolje zvuchi nego 16 :D) i treniram i igram fudbal na ulici vec 9 godina pa ti vidi. ova tema mi je veoma zanimljiva zato je i spamujem :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 I meni su Joma ruzne jbt :/ moraju 300 nekih sithnih kuraca ( lol! :D ) da stave na njih ne moze normalna patika........nego jel ima neko odgovor na ono moje pitanje ^ ? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts