sevaj Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 udjem u cs i svaka 2 minuta mi fps padne na 30-40fps na jedno 4-5 sec pa se vrati na 99 ... ovo je pocelo juce da mi se desava, ocistio sam komp od virusa sa kasperskim, no32, i na kraju sa avastom, uradio sam defragment...i dalje ne pomaze nije do graficke i to sam proverio ako je neko imao ovakav ili slican problem neka se javi hvala unapred! peconi Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Novi drajver ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 zasto proto ? pa do sad mi je bio fps normalan... Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 koji procesor je u pitanju ?? ako je amd dual core skini program amd optimizer samo ukucas u google i dobices direktan link... ako ti i to ne pomogne restart kompa sigurno hoce jer sam i ja imao takav problem, a pogledaj po task manageru ima li nesto sto koristi cpu da recmo skoci na 70% usage pa onda vrati na 0 i tako u krug ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 teske posto se bas ne razumem u kompove ...ali evo ovaj procesor imam AMD athlon64 Processor 3200+ 2.01 GHz, 1.00 GB of RAM eto to je sve sto znam :/ Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 napomena: morate mu crtati sve. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azankog Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 napomena: morate mu crtati sve. :D lol tebra...nemozes koristiti kasperski,pa onda nod32,pa...jer si procitao nekad nesto o kasperskom...nemozes koristiti dva anivirusa...dovoljno ti je da jedan stavis..updatujes ga i to ti je to...A sto se tice fps-a tu moze biti mnooogo problema...samo neznas koji ti zajeb. fps...Pa probaj da totalno izbrises drajvere pa o5 instaliras...ako ne odna format c::D instaliraj o5 windows :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 peco, ovako... prvo vidi da imas optimum prostora na hardu, sto znaci tamo preko 12% .... a drugo ono vaznije je da vidis koliko ti je rama slobodno, jer ti fps naglo opada jer se popuni ram memorija... tako da izbaci iz startup-a razne gluposti, i ugasi anti virus ili sta vec kada ulazis u cs da bi povecao ram, i ona ne bi trebalo da bude problema lol tebra...nemozes koristiti kasperski,pa onda nod32,pa...jer si procitao nekad nesto o kasperskom...nemozes koristiti dva anivirusa...dovoljno ti je da jedan stavis..updatujes ga i to ti je to...A sto se tice fps-a tu moze biti mnooogo problema...samo neznas koji ti zajeb. fps...Pa probaj da totalno izbrises drajvere pa o5 instaliras...ako ne odna format c::D instaliraj o5 windows :P momak morao sam da te citiram.... nod32, kaspersky, i avast nikako !!! NIKAKO !! ne mogu da rade istovremeno jer smetaju jedan drugome... verovatno je stavio jedan pa ocistio pa drugi i tako... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 da da tako sam postepeno... prvo sam jedan pa izbrisao pa drugi pa izbrisao pa onda treci... evo cimam se sad sve pokusavam Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 skini amd optimizer kazem ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 da da tako sam postepeno... prvo sam jedan pa izbrisao pa drugi pa izbrisao pa onda treci... evo cimam se sad sve pokusavam ma sta se cimas,zvekni jednu pljeku,i cao... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 teske evo skinucu samo sam hteo da mi ti potvrdis dal treba da skidam :) a proverio sam task manager ... to je sve u redu teske probao sam ne vredi :/ Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 lesko opet budzis postove lololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 http://img174.imageshack.us/my.php?image=cpuusagehc9.jpg ovaj CPU USAGE MI SE POPNE NA 100 ne znam da li je do toga... http://img504.imageshack.us/my.php?image=processesqi0.jpg PROCESSES a teske ovo sto si mi dao da skinem skinuo sam ali mi i dalje opada... ajde vidite mozda neko zna resenje... Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 peconi reinstall win veruj mi nece te vise smarati fps... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 ne mogu jos to mora da mi bude zadnja opcija :) ako ne uspem ovako da sredim onda cu morati format... Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 ok videces da se morati format c [:D] Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 hm ima virus koji ti dize cpu na 100% rada ortak je to pokupio i mislim da nije nikako mogao drugacije da ga se otarasi sem format c:D tako da je biga :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 peco, lupi format, samo napravi ghost i snimi na CD i cao, posle dizesh win za 5 min kad ti se cefne :P Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 greska je sto ti je wallpaper kum !!! menjaj =]] Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 hahaha ma to burazer... nista sutra idem po cd... i lupam format :D Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 problem reshen Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 ne znam sta se desilo... nisam uradio format... fps mi je 100 CPU usage normalan...ali mi cs i dalje lose radi... tako cu da lupam FORMAT DANAS ! :) Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 peco, lupi format, samo napravi ghost i snimi na CD i cao, posle dizesh win za 5 min kad ti se cefne :P peco rekao sam ti ovo na msn 10x :D ZNACHI KAD DIGNESH SISTEM GHOST OBAVEZNO! :@ Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts