rusici Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Evo o cemu se radi: upalim racunar i onda kada se podigne, na ekranu ona stelica od misa pocne da igra levo-desno, i racunar se ugasi, pritom mi je dole na kucistu upaljena lampica kao da jos radi, probao sam da reinstaliram os, i nista opet isto da nisu gremlini pomoc momci Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ja tipujem da ti se superpregreva procesor, proveri u BIOSU stanje temperature odmah nakon što ti se jadanput ugasi. Ako nije to, onda je najverovatnije memorija (probaj da je staviš na manji takt, meni je tako proradio Quake 4 pre nekoliko godina jer mi memorija nije bila kompatibilna sa tadašnjom pločom da bi radila na 400mhz) ili nešto ozbiljnije (ploča). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 hvala ti druze izgleda da je ploca nosim u servis hvala jos jednom Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 I vrati se iz servisa masina a oni meni ovako kazu:sve je u redu ali znas kuciste ti bas i ne odgovara za ovako jaku masinu, mnogo ti se unutra greje pa zato pada sistem, ludaci.... ja dodjem kuci i kada upalim komp on se ugasi ali lampica i dalje svetli, pitam se kakve to ima veze sa kucistem, merio mi neki ortak temperaturu u kucistu i ima nekih 100 i vise stepeni, tripujem da je graficka ili ako neko zna Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Moraš napraviti nekakvu ventilaciju, uglavi ventilator napred i nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 100 stepeni jbt. gde ti stoji to kucishte jel ima ono uopshte neki protok vazduha. nabudzi 2 ventilatora pa vidi shta ce se desi Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 napred postoji ventilator on mi uvlaci vazduh, a pozadi ima jos jedan on izvlaci, a i dalje visoka temperatura Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Onda malo raskloni kablove, digni kompjuter na astal itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Jel ti to od pradede komp? Zar nisi primetio da ti prvo ne radi monitor, pa sad ovo!? Odvedi ga kod doktora dok jos nije kasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 ma nema veze taj monitor sa ovim komjuterom, probacu i tu varijantu sa kablovima Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 gde ti stoji kucishte, ispod stola u kutijui u stolu.... realno izvadi ga celog na sred sobe otvori jednu stranu, ukljuchi kucni ventilator na najjache i vidi koja ce ti biti temp. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts