Jump to content

Gasi se komp

rusici

Recommended Posts

Evo o cemu se radi:

upalim racunar i onda kada se podigne, na ekranu ona stelica od misa pocne da igra levo-desno, i racunar se ugasi, pritom mi je dole na kucistu upaljena lampica kao da jos radi, probao sam da reinstaliram os, i nista opet isto da nisu gremlini pomoc momci

SENKA, IVKE

Ja tipujem da ti se superpregreva procesor, proveri u BIOSU stanje temperature odmah nakon što ti se jadanput ugasi. Ako nije to, onda je najverovatnije memorija (probaj da je staviš na manji takt, meni je tako proradio Quake 4 pre nekoliko godina jer mi memorija nije bila kompatibilna sa tadašnjom pločom da bi radila na 400mhz) ili nešto ozbiljnije (ploča).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

• 4 weeks later...

I vrati se iz servisa masina a oni meni ovako kazu:sve je u redu ali znas kuciste ti bas i ne odgovara za ovako jaku masinu, mnogo ti se unutra greje pa zato pada sistem, ludaci.... ja dodjem kuci i kada upalim komp on se ugasi ali lampica i dalje svetli, pitam se kakve to ima veze sa kucistem, merio mi neki ortak temperaturu u kucistu i ima nekih 100 i vise stepeni, tripujem da je graficka ili ako neko zna

SENKA, IVKE

gde ti stoji kucishte, ispod stola u kutijui u stolu....

realno izvadi ga celog na sred sobe otvori jednu stranu, ukljuchi kucni ventilator na najjache i vidi koja ce ti biti temp.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.