rusici Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Evo o cemu se radi, instaliran mi je bio Prince of persia T2T,kada smo zavrsili igru odlucio sam da ga reinstaliram, odradili smo i to međutim on i dalje postoji kada uđem na Add/remove i ne mogu da ga ukinem, veoma je cudno sto i ako sam ga reinstalirao kada ubacim njegov disk u drive on mi pusta da ga igram, postoji i u registru a ja ga vise ne zelim, treba mi pomoc ako neko zna kako da ga ukinem totalno, napominjem da je disk original a cuo sam da on ima neku star force3 zastitu i da se po instalaciji vezuje za hdd,,evo slike mog registra pa ako neko zna pomoc bi dobro dosla Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 (edited) Probaj s ovim: http://support.microsoft.com/kb/290301 Ako posle toga ostanu "repovi" kao što je taj ključ gore i ključ u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall, njih obriši ručno. Edited February 20, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts